Yandex Metrica

Süper Lig'in 8. haftasında bir ilk yaşandı! 4 büyükler sınıfta kaldı

Süper Lig'in 8. haftasında bir ilk yaşandı! 4 büyükler sınıfta kaldı

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 8. haftası şu ana kadar gol bakımından en kısır geçen hafta olarak kayıtlara geçti. Ayrıca 4 büyüklerin kendi aralarında oynadığı mücadelede gol sesi çıkmaması hayal kırıklığı yarattı.

Spor

23.01.2024, 19:53

Süper Lig'de geride kalan haftada oynanan maçlarda takımların hücum performansları düşük seviyede kaldı ve sezonun en az golü atılan haftası yaşandı.

Ligin 8. haftasında oynanan 9 maçta sahaya çıkan 18 takım toplam 16 gol atabildi. Maç başına 1,77 gol ortalamasının yaşandığı hafta da takımlar genel olarak hücum performanslarıyla futbolseverleri mutlu edemedi.

Süper Lig'in ilk haftasında 27, ikinci haftada 20, üçüncü haftada 31, dördüncü haftada 23, beşinci haftada 18, altıncı haftada 22, yedinci haftada 30 gol atılmıştı. İlk 7 haftanın gol ortalaması ise 2,72 olmuştu, sekizinci haftada ise bu rakamın altında kalındı.

Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf! Birlikte oynadığı en iyi futbolcu A Milli Takım'dan Hakan Çalhanoğlu'ndan bomba itiraf! Birlikte oynadığı en iyi futbolcu A... Haberi Görüntüle

SÜPER LİG'İN 8. HAFTASI KISIR GEÇTİ

Gol bakımından kısır geçen Süper Lig'in 8. haftasında futbolseverle gole hasret kaldı.

Bu hafta oynanan maçlarda 6 takım gol sevinci yaşamadı.

Beşiktaş, Fenerbahçe, Gaziantep FK, Adana Demirspor, Galatasaray ve Hangikredi Ümraniyespor rakip fileleri havalandıramadı.

El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı? El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne... Haberi Görüntüle

DERBİLER GOLSÜZ BİTTİ

Türk futbolunda 4 büyükler olarak anılan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un bu sezon aralarında oynadığı maçlarda henüz gol sesi çıkmaması şaşırttı.

Sezonun 4. haftasında oynanan Trabzonspor-Galatasaray ile 8. haftada yapılan Beşiktaş-Fenerbahçe maçları 0-0 sona erdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading