Yandex Metrica

Sergen Yalçın'dan zehir zemberek sözler: Altımı oydular

Sergen Yalçın'dan zehir zemberek sözler: Altımı oydular

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın, içini Sinan Engin'e döktü. Beşiktaş'la ayrılık sürecini anlatan Sergen Yalçın, 'Beşiktaş yönetimi bana çok şey yaptı, altımı oydular. Ahmet Başkan iyi bir insan, onunla bir sorunum yok ama onu yanlış yönlendirenler var.' dedi.

Spor

07.03.2024, 03:10

Beşiktaş'a çifte kupa kazandırmasına rağmen üst üste alınan kötü sonuçlardan sonra siyah-beyazlı takımla yolları ayrılan teknik direktör Sergen Yalçın, sessizliğini bozdu. Beşiktaş'ın eski futbolcusu Sinan Engin, Beyaz Futbol programında Sergen Yalçın ile konuşmasını anlattı.

Vanspor TFF 2. Lig'de şampiyonluğa oynuyordu! 21. dakikada sahadan çekildiler Vanspor TFF 2. Lig'de şampiyonluğa oynuyordu! 21. dakikada sahadan çekildiler Haberi Görüntüle

'ALTIMI OYDULAR'

Sinan Engin'in ağzından Sergen Yalçın'ın açıklamaları şu şekilde: ''Sen de biliyorsun Sinan ağabey bu yönetimin bana yaptıklarını. Bütün yaz beraberdik. Sadece Beşiktaş taraftarı için imza attım. Sezon başında 1 - 1.5 ay beni aramadılar. Sen biliyorsun bunları. Ben Beşiktaş'ın teknik direktörüyüm. Lizbon deplasmanına Şampiyonlar Ligi maçı için gittiğimizde gidip başka teknik direktörle (Pinheiro) görüşüyorlar. Beşiktaş yönetimi bana çok şey yaptı, altımı oydular. Ahmet Başkan iyi bir insan, onunla bir sorunum yok ama onu yanlış yönlendirenler var. 

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Salih Uçan ve Ghezzal'ın geleceği belli oldu Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Salih Uçan ve Ghezzal'ın geleceği belli oldu Haberi Görüntüle

'SENEYE DE TAKIM ÇALIŞTIRMAM'

Ben Beşiktaş taraftarı için sezon başında sözleşme imzaladım. Bu sezon takım çalıştırmayacağım, belki seneye de çalıştırmam. Çok şey var, hepsini anlatacağım. Beşiktaşlı yöneticiler benim altımı oydu."

Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın ardından Portekiz ekibi Estoril'i çalıştıran Bruno Pinheiro'yu takımın başına getirmek için yoğun uğraş vermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading