Yandex Metrica

Monaco-Fenerbahçe Beko maçı bugün mü, saat kaçta? Monaco-Fenerbahçe Beko hangi kanalda?

Monaco-Fenerbahçe Beko maçı bugün mü, saat kaçta? Monaco-Fenerbahçe Beko hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinin 5. maçında Monaco ile karşılaşacak. Önceki maçta evinde Monaco'ya 65-62 yenilen Fenerbahçe Beko, serideki dengeyi bozamadı ve durum 2-2'ye geldi. Final Four'a katılmak için mücadele edecek olan Fenerbahçe Beko, Monaco'yu deplasmanda yenerek turu geçmeyi hedefliyor. Peki, Monaco-Fenerbahçe Beko maçı bugün mü, saat kaçta? Monaco-Fenerbahçe Beko hangi kanalda?

Spor

08.05.2024, 10:10

THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinin 5. maçında Fenerbahçe Beko, Monaco ile kritik bir mücadeleye çıkıyor. Serinin durumunun 2-2 olmasıyla birlikte, galip gelen takım Final Four'a katılmaya hak kazanacak. Fenerbahçe Beko, deplasmanda Monaco'yu yenerek Almanya'nın başkenti Berlin'deki Mercedes Benz Arena'da düzenlenecek olan Dörtlü Final'e adını yazdırmak istiyor. Peki, Monaco-Fenerbahçe Beko maçı bugün mü, saat kaçta? Monaco-Fenerbahçe Beko hangi kanalda?

Fenerbahçe söylentileri doğru mu? Mourinho kararını verdi Fenerbahçe söylentileri doğru mu? Mourinho kararını verdi Haberi Görüntüle

MONACO - FENERBAHÇE BEKO MAÇI BUGÜN MÜ, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinin 5. ve son maçında yarın deplasmanda Fransa'nın Monaco ekibiyle kritik bir mücadele verecek.

Müsabaka, 8 Mayıs Çarşamba günü Salle Gaston Medecin'de gerçekleşecek ve saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma, S Sport kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Derbi öncesi futbolcular arasında kavga cıktı! İşte o görüntüler Derbi öncesi futbolcular arasında kavga cıktı! İşte o görüntüler Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE BEKO - MONACO SON DURUM

Sarı-lacivertliler, çeyrek final etabının ilk maçında rakibini deplasmanda 95-91 yenerek seride 1-0 öne geçti. İkinci iç saha maçını ise 93-88 kazanan Monaco, durumu 1-1'e getirdi.

Fenerbahçe Beko, İstanbul'da oynanan karşılaşmaların ilkinde 89-78'lik bir galibiyet elde ederek play-off çeyrek final etabında 2-1 öne geçerken, diğer mücadele Fransa temsilcisinin 65-62'lik üstünlüğüyle sonuçlandı ve seride durum 2-2'ye geldi.

Yarın oynanacak çeyrek final etabının 5. ve son maçını kazanan takım, adını 24-26 Mayıs tarihlerinde Almanya'nın başkenti Berlin'deki Mercedes Benz Arena'da düzenlenecek olan Dörtlü Final'e yazdıracak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading