Yandex Metrica

Galatasaray Fenerbahçe maçı bilet fiyatları 2024 | 19 Mayıs GS-FB maçı biletleri satışa çıktı mı?

Galatasaray Fenerbahçe maçı bilet fiyatları 2024 | 19 Mayıs GS-FB maçı biletleri satışa çıktı mı?

Süper Lig'in 37. haftasında lider Galatasaray kendi sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Süper Lig'in sona ermesine 2 hafta kala iki takım arasındaki şampiyonluk düğümünü çözmesi beklenen dev maçta Fenerbahçeli taraftarlar da sahada olacak. Taraftalar maç biletlerinin ne kadar olduğunu ve satışa çıkıp çıkmadığını merak ediyor. Galatasaray Fenerbahçe maçı bilet fiyatları açıklandı mı? 19 Mayıs GS-FB maçı biletleri satışa çıktı mı?

Spor

19.05.2024, 17:00

Galatasaray Fenerbahçe maçı yılın merakla beklenen karşılaşmaları arasında yer alıyor. Süper Lig'in tamamlanmasına 2 hafta kala iki takım kozlarını paylaşacak. Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'nin 6 puan önüde bulunan Galatasaray rakibini kendi sahasında yenerek şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. Fenerbahçe ise kalan tüm maçlarını da kazanarak şampiyonluk iddiasını son haftaya kadar devam ettirmek istiyor. Fenerbahçe-Galatasaray derbisine gitmek isteyen taraftarlar ise Galatasaray Fenerbahçe maçı bilet fiyatları ne kadar? 19 Mayıs 2024 GS-FB maçı biletleri satışa çıktı mı? sorularına yanıt arıyor. 

Galatasaray'a 18'lik golcü! Anton Matkovic'in bonservis bedeli ortaya çıktı Galatasaray'a 18'lik golcü! Anton Matkovic'in bonservis bedeli ortaya çıktı Haberi Görüntüle

GALATASARAY-FENERBAHÇE BİLET FİYATLARI 2024

19 Mayıs 2024 Pazar günü Rams Park'ta oynancak dev derbinin bilet satış fiyatları henüz netleşmedi. Maç biletlerinin önümüzdeki hafta satışa sunulması bekleniyor. Kategorilere göre bilet fiyatları henüz netleşmedi. 

Alex De Souza Antalyaspor ile anlaştı mı? Alex Antalyaspor'da mı? Alex De Souza Antalyaspor ile anlaştı mı? Alex Antalyaspor'da mı? Haberi Görüntüle

19 MAYIS GS-FB MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI?

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi maç biletleri henüz satşa sunulmadı. Kombine biletlerin haricinde satışa sunulan biletlerin dakikalar içinde tükenmesi bekleniyor. Bilet satışlarının başlayacağı saat için Galatasaray'ın resmi duyuruları yakından takip edilmelidir. 

Tarihe geçti! Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu oldu Tarihe geçti! Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu oldu Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE TARAFTARINA GALATASARAY MAÇI BİLET FİYATI NE KADAR?

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde sarı lacivertli taraftarlar da yer alacak. Galatasaray-Fenerbahçe maçına 2400 Fenerbahçeli taraftar alınacak.  Valilikten yapılan açıklamada, "İl Spor Güvenlik Kurulu, 19 Mayıs Pazar günü Ali Sami Yen-Rams Park Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe maçına 2 bin 400 misafir takım seyircisinin alınmasına karar vermiştir. Misafir takım seyircisi, maçın oynanacağı Ali Sami Yen-Rams Park Stadı'na toplu olarak giriş yapabilecektir." denildi. 

 

Habere Tepki Ver

2

1

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Spor


Loading