Yandex Metrica

Şenol Güneş'ten transfer müjdesi! 5 yıldız isim listede

Şenol Güneş'ten transfer müjdesi! 5 yıldız isim listede

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, transfer listesini yönetime sundu. Güneş, "Samet Akaydın'ı, Onur Bulut'u, Ozan Tufan', Cengiz Ünder'i, Çağlar Söyüncü'yü beğeniyorum. Çok beğendiğim oyuncu var ama bunlar alınır, alınmaz." dedi.

Spor

23.01.2024, 20:14

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-0 kazandıkları Adana Demirspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.



Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

Fatih Terim'den yüksek hedef! Panathinaikos ile kupaları toplamaya hazırlanıyor Fatih Terim'den yüksek hedef! Panathinaikos ile kupaları toplamaya hazırlanıyor Haberi Görüntüle

"ÇOK BEĞENDİĞİM OYUNCU VAR"

"Samet Akaydın'ı, Onur Bulut'u, Ozan Tufan'ı beğeniyorum. Cengiz Ünder'i, Çağlar Söyüncü'yü beğeniyorum. Çok beğendiğim oyuncu var ama bunlar alınır, alınmaz... Samet'in başka bir takımla anlaştığı konuşuluyor. Ben işime bakıyorum."

5 Mayıs Galatasaray- Sivasspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 5 Mayıs Galatasaray- Sivasspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?... Haberi Görüntüle

"KAOSUN DIŞINDA KALMAK İSTİYORUZ"

"Hakem için bağırmak doğru değil. N'Koudou'ya kırmızı kart verilebilirdi. Josef'in kart gördüğü pozisyonun 10-15 tanesi Gaziantep'te oldu, kart gösterilmedi. Bir kulübü korumaya çalışıp, diğerini farklı davranırsan kaos olur. Kaosun dışında kalmak istiyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading