Yandex Metrica

Fatih Terim'den yüksek hedef! Panathinaikos ile kupaları toplamaya hazırlanıyor

Fatih Terim'den yüksek hedef! Panathinaikos ile kupaları toplamaya hazırlanıyor

Yunanistan Süper Ligi'nde Panathinaikos'un başında olan Fatih Terim, AEK Atina ile şampiyonluk mücadelesi verirken aynı zamanda Yunanistan Kupası finali için de hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor

05.05.2024, 10:58

Yunanistan Süper Ligi'nde Panathinaikos'un teknik direktörlüğünü üstlenen Fatih Terim, takımını çifte kupa için motive ediyor. Panathinaikos'un önünde hem ligdeki şampiyonluk mücadelesi hem de Yunanistan Kupası finali gibi zorlu karşılaşmalar yer alıyor.

Galatasaray'da transfer krizi! Taraftarlar isyan bayrağını çekti! Galatasaray'da transfer krizi! Taraftarlar isyan bayrağını çekti! Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLUK YARIŞI KIZIŞIYOR

Panathinaikos, lider AEK Atina'nın sadece 1 puan farkla gerisinde ikinci sırada bulunuyor. Play-off şampiyonluk grubunda son dört karşılaşmayı kazanarak iddialı bir konuma gelen Panathinaikos, AEK Atina ile oynayacağı karşılaşma öncesinde büyük bir hazırlık içerisinde. Bir galibiyetleri halinde, ligde liderliğe yükselecekler.

La Liga'yı sarsmıştı! İtalyan ekibinden Sorloth hamlesi! La Liga'yı sarsmıştı! İtalyan ekibinden Sorloth hamlesi! Haberi Görüntüle

ZORLU PROGRAM ÖNCESİ PLANLAR

Panathinaikos'un önünde zorlu bir program var. AEK Atina maçının ardından, deplasmanda Aris'i konuk edecekler. Ardından PAOK ve Olimpiakos ile karşılaşacaklar. Ancak bu zorlu mücadelelerin yanı sıra, Panathinaikos 18 Mayıs Cumartesi günü Yunanistan Kupası finalinde Aris ile karşılaşacak.

Galatasaray, Doue transferini bitirdi! İmza için İstanbul'a geliyor Galatasaray, Doue transferini bitirdi! İmza için İstanbul'a geliyor Haberi Görüntüle

HEDEF ÇİFTE KUPA

Fatih Terim ve öğrencileri, bu beş maçlık kritik periyotta istedikleri sonuçları alarak sezonu çifte kupa ile kapamayı hedefliyor. Ligdeki şampiyonluk ve Yunanistan Kupası'nı kazanarak büyük bir başarı elde etmeyi amaçlayan Panathinaikos, Terim'in liderliğinde önemli bir çaba sarf ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading