Yandex Metrica

Şampiyonlar Ligi'nde çılgın gece: 10 gol var kazanan yok

Şampiyonlar Ligi'nde çılgın gece: 10 gol var kazanan yok

Şampiyonlar Ligi çeyrek finali salı programında nefesleri kesen iki maç oynandı. İspanya'daki maçta Real Madrid ile Manchester City 3-3, İngiltere'de oynanan maçta ise Arsenal ile Bayern Münih 2-2 berabere kaldı.

Spor

11.04.2024, 13:03

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid ile Manchester City Santiago Bernabeu'da, Arsenal ile Bayern Münih ise Emirates Stadı'nda karşı karşıya geldi. 

27 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin maçı var? Fenerbahçe-Beşiktaş maçı bu akşam mı? 27 Nisan bu akşam hangi takımın maçı var? Bugün kimin... Haberi Görüntüle

REAL MADRİD-MANCHESTER CİTY

Manchester City maça adeta golle başladı. City'nin Portekizli yıldızı Bernardo Silva 2. dakikada attığı golle takımını öne geçirdi: 0-1. Real Madrid'in bu gole cevabı 12. dakikada oldu. Bu dakikada Ruben Dias kendi kalesine attığı golle maçın 1-1'e gelmesine neden oldu. Ev sahibi ekip bu golden heme sonra 14. dakikada Rodrygo ile bir gol daha bularak ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. Dakikalar 66'yı gösterdiğinde maça bir kez daha denge geldi. 66. dakikada Phil Foden skoru 2-2 yapan golü attı. 71. dakikada ise sahneye Josko Gvardiol çıktı ve skoru konuk ekip lehine 3-2'ye taşıdı. Maçın skorunu belirleyen gol ise 79. dakikada Federico Valverde'den geldi ve maç 3-3 berabere tamamlandı. Real Madrid'de milli futbolcu Arda Güler dakika alamadı.

Süper Lig tescil edilmezse ne olur? Lig tescil edilmeyecek mi, ne anlama geliyor? Süper Lig tescil edilmezse ne olur? Lig tescil edilmeyecek mi,... Haberi Görüntüle

ARSENAL-BAYERN MÜNİH

Maçın 12. dakikasında Bukayo Saka Arsenal'i 1-0 öne geçirdi. Bayern Münih, 18. dakikada Serge Gnabry ile beraberliği yakaladı. ve skor 1-1'e geldi. Bayern'in süper golcüsü Harry Kane, 32. dakikada penaltıdan attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Maçı bırakmayan Arsenal, 76. dakikada Leandro Trossard ile durumu 2-2'ye getirdi ve maç bu skorla tamamlandı. 

Maçların rövanşı 17 Nisan Çarşamba günü oynanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading