Yandex Metrica

Ronaldo’nun kaç çocuğu var? Cristiano Ronaldo’nun oğlu neden öldü?

Ronaldo’nun kaç çocuğu var? Cristiano Ronaldo’nun oğlu neden öldü?

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez, yeni doğan ikizlerinden birinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Beklenmedik vefat haberi sarsılan Ronaldo’nun kaç çocuğunun olduğu araştırılıyor. Peki, Ronaldo’nun çocuğu neden öldü? İşte detaylar.

Spor

04.04.2024, 02:09


İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'da forma giyen dünyaca ünlü futbolcu evlat acısıyla sarsıldı. İkiz bebeklerinden erkek olanı kaybettiklerini belirten ünlü futbolcu, "Oğlumuzu maalesef kaybettik. Çok üzüntülüyüz.” dedi. Peki, Cristiano Ronaldo’nun oğlu neden öldü, Ronaldo’nun kaç çocuğu var?

Manchester United'da forma giyen 37 yaşındaki Ronaldo hayatının en acı günlerinden biri yaşadı.

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez çifti, ikiz bebeklerinden birini kaybetti. Konuyla ilgili açıklama yapan Ronaldo, "Oğlumuzu maalesef kaybettik. Çok üzüntülüyüz.” Dedi.

Okan Buruk Galatasaray'dan gidecek mi? Teklif üstüne teklif geliyor Okan Buruk Galatasaray'dan gidecek mi? Teklif üstüne teklif geliyor Haberi Görüntüle

"ÇOK ÜZÜNTÜLÜYÜZ"

Cristiano Ronaldo & Georgina Rodriguez'in yaptığı ortak açıklama şöyle:

"Oğlumuzu maalesef kaybettik. Çok üzüntülüyüz. Bir anne ve bir babanın yaşayabileceği en büyük acı. Kızımızın doğumu bize bir nebze olsun şu an yaşama gücü veriyor. Bebeğimiz, seni daima seveceğiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı tutuyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı... Haberi Görüntüle

RONALDO'NUN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

2010 senesinde ilk kez baba olan Ronaldo’nun, 2’si kız, 2’si erkek olmak üzere 4 çocuğu var. Ronaldo’nun 4 çocuğunun 3’ü taşıyıcı anneden dünyaya gelmiştir. İlk çocuğu Cristiano Ronaldo JR.’ı kucağına alan Ronaldo, oğlunu Madrid’te annesi ve ailesi ile birlikte büyüttü. 2017 yılında model sevgilisi Georgina Rodriguez’den Alana Martina adını koyduğu bir kızı olan Ronaldo’nun, aynı senede taşıyıcı anneden ikiz çocukları daha doğdu. Eva ve Mateo adlı ikiz bebeklerin annelerinin kimliği ise hiçbir zaman öğrenilemedi.

Ronaldo, 28 Ekim 2021 tarihinde bir paylaşımda bulunarak Georgina Rodriguez’den ikiz çocukları olacağını duyurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0


Loading