Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı tutuyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı tutuyor?

Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sporun toplum üzerindeki olumlu etkilerine verdiği önemiyle tanınan bir liderdir. Erdoğan'ın tuttuğu takımın Fenerbahçe olduğunu çoğu insan biliyor. Fakat Yeni Şafak'a göre Recep Tayyip Erdoğan artık Fenerbahçe'yi tutmuyor. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı tutuyor?

Spor

01.05.2024, 16:18

Erdoğan, gençlik yıllarında amatör futbol oynayan bir lider olarak tanınır. Kamuoyuna yaptığı açıklamalarda, spora genel destek ve sporun birleştirici gücüne vurgu yaparak Türkiye'nin çeşitli sporcularını ve takımlarını desteklediğini ifade etmiştir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hangi takımı tuttuğu da merak ediliyordu. Spora ve futbola verdiği destekler ile spor camiasında da çok sevilen Erdoğan  Fenerbahçey'i tutuyor. Ancak gelen iddialara göre Recep Tayyip Erdoğan artık  Fenerbahçe'yi bıraktı. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı tutuyor?

Galatasaray tarih yazmanın peşinde! Süper Lig rekorlarını altüst edecek Galatasaray tarih yazmanın peşinde! Süper Lig rekorlarını altüst edecek Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN FENERBAHÇE'Yİ BIRAKTI MI?

Yeni Şafak'ın haberine göre, Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MKYK toplantısında "Ben artık Fenerbahçeli değilim, milli takımı tutuyorum" dedi. 

Filistin Federasyonu, FIFA'ya isyan bayrağını çekti: İsrail... Filistin Federasyonu, FIFA'ya isyan bayrağını çekti: İsrail... Haberi Görüntüle

ANALİZ ÖNERİSİ CUMHURBAŞKANI TARAFINDAN ONAYLANDI

Yeni Şafak'ın haberi doğrultusunda, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda (MKYK), CHP'li, YRP'li ve DEM Partili adayların seçimlerini kazanma yöntemlerini anlamak için ilçe bazında detaylı bir analiz önerisi sunuldu. Bu öneri, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından da onaylandı.

Habere Tepki Ver

3

1

1

0

1

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading