Yandex Metrica

Galatasaray tarih yazmanın peşinde! Süper Lig rekorlarını altüst edecek

Galatasaray tarih yazmanın peşinde! Süper Lig rekorlarını altüst edecek

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray, şampiyonluk için önemli bir adım attı ve üst üste ikinci kez şampiyon olma hedefine bir adım daha yaklaştı. Sarı kırmızılılar, üç farklı rekorun da peşinde.

Spor

28.04.2024, 19:55

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, Pendikspor'u Icardi, Abdülkerim Bardakcı, Mertens ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle 4-1 mağlup ederek puanını 90'a yükseltti. Bu galibiyetle sarı kırmızılılar, üst üste ikinci kez şampiyon olma hedefine bir adım daha yaklaştı.

GS1.jpg

Seneye Şampiyonlar Ligi'ne kaç takım doğrudan gidecek? Türkiye'den önümüzdeki sezon kaç takım doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne gidecek? Seneye Şampiyonlar Ligi'ne kaç takım doğrudan gidecek? Türkiye'den önümüzdeki sezon... Haberi Görüntüle

3 FARKLI REKOR

Galatasaray'ı üç farklı rekor bekliyor. İlk olarak, sarı kırmızılılar kalan 5 maçını kazanırsa 105 puana ulaşarak Süper Lig tarihinde bir ilke imza atacak. Bu durumda Galatasaray, ikinci yarıdaki tüm maçlarını kazanarak bir rekora imza atmış olacak.

İkinci olarak, Galatasaray'ın hedefi Fenerbahçe'ye ait olan 1988-89 sezonundaki 93 puanlık şampiyonluk rekorunu geçmek. Sarı kırmızılılar, bu rekora ulaşarak Süper Lig tarihinde yeni bir sayfa açacaklar.

Son olarak, Galatasaray 100 puana ulaşması halinde Süper Lig'de 3 basamaklı puana ulaşan ve şampiyonluk yaşayan ilk takım olacak ve böylece Türk futbol tarihinde unutulmaz bir başarı olarak kayda geçecek.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading