Yandex Metrica

Sitede Ara

Seneye Şampiyonlar Ligi'ne kaç takım doğrudan gidecek? Türkiye'den önümüzdeki sezon kaç takım doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne gidecek?

Seneye Şampiyonlar Ligi'ne kaç takım doğrudan gidecek? Türkiye'den önümüzdeki sezon kaç takım doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne gidecek?

Süper Lig'de 2024-25 sezonunda Avrupa kupalarına katılacak takımların kaç eleme turu oynayacağı merak konusu oldu. Bu sezon, Süper Lig'den Avrupa'ya katılacak 5 takımın belirlenmesiyle birlikte, takımların oynayacağı eleme turu sayısı da sıralamalarına göre netlik kazandı. Peki, Seneye Şampiyonlar Ligi'ne kaç takım doğrudan gidecek? Türkiye'den önümüzdeki sezon kaç takım doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne gidecek?

Spor

01.05.2024, 11:13

Süper Lig'de şampiyonluk ve Avrupa kupalarına katılma mücadelesi sürerken, Türk takımlarının bu sezon Avrupa kupalarına hangi turlardan katılacağı da belli oldu. Peki, Seneye Şampiyonlar Ligi'ne kaç takım doğrudan gidecek? Türkiye'den önümüzdeki sezon kaç takım doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne gidecek?

Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray'dan çok konuşulacak hamle! Prim verilecek... Fenerbahçe derbisi öncesi Galatasaray'dan çok konuşulacak hamle! Prim verilecek... Haberi Görüntüle

SENEYE ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE KAÇ TAKIM DOĞRUDAN GİDECEK?

Bu doğrultuda, Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayacak olan takım, Şampiyonlar Ligi'ne play-off turundan katılacak ve bu turu geçerek gruplara katılma hakkı kazanacak.

Süper Lig'de ikinci sırayı alan takım ise Şampiyonlar Ligi'ne 2. eleme turundan başlayacak ve grup aşamasına katılmak için 3 turu geçmek zorunda kalacak.

Süper Lig'i üçüncü sırada tamamlayacak takım, UEFA Avrupa Ligi'ne 2. eleme turundan katılacak ve grup aşamasına kalmak için 3 turu geçmek zorunda kalacak.

Süper Lig'de dördüncü sırayı alan takım, UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne 2. eleme turundan katılacak ve grup aşamasına katılmak için yine 3 turu geçmek zorunda kalacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading