Yandex Metrica

Rıdvan Dilmen Fenerbahçeli yıldızı beğenmedi: Ben olsam hemen yollarım!

Rıdvan Dilmen Fenerbahçeli yıldızı beğenmedi: Ben olsam hemen yollarım!

Son dakika transfer haberleri... TV8,5 spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Adana Demirspor maçı sonrası dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Spor

18.05.2024, 10:23

Jorge Jesus önderliğinde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, Adana Demirspor'u 4-2 mağlup ederek haftayı lider kapattı.

Karşılaşma sonrası TV8,5 kanalında mücadeleyi değerlendiren Rıdvan Dilmen, Atilla Szalai hakkında eleştirilerde bulunarak oyuncunun yeteri kadar iyi olmadığını belirtti.

TFF'den seçim tarihi açıklaması: İmzalar yeterli sayıya ulaştı mı? TFF'den seçim tarihi açıklaması: İmzalar yeterli sayıya ulaştı mı? Haberi Görüntüle

RIDVAN DİLMEN: BEN OLSAM HEMEN YOLLARIM

"Fenerbahçe'nin çok geniş bir kadrosu var ancak stopere kesinlikle bir hamle yapılmasının şart olduğunu düşünüyorum. Serdar Aziz'i çok severim ama uzun maratonda güvenilebilecek bir oyuncu değil. Attila Szalai'nin abartıldığı kadar yüksek kalitede bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Normal bir oyuncu Szalai. Söylenildiği gibi 15 milyon euro falan veriliyorsa hemen satılıp başka oyuncu alınmalı. Forvet diye tutturuluyor Fenerbahçe'de ancak o bölgede 4-5 tane iyi oyuncunuz var, savunmacınız yok. Minimum 1, bana sorarsanız 2 tane stopere ihtiyacı var Fenerbahçe'nin. Ben olsam yeni gelmesine rağmen Gustavo'yu falan hemen yollarım."

Şampiyonluk yarışına da değinen Dilmen,  "Galatasaray, Beşiktaş, Başakşehir, son şampiyon Trabzonspor ve Fenerbahçe... Tadından yenmez bir lig bekliyor bizi." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading