Yandex Metrica

Ortalık karıştı! Hollanda basınından Beşiktaş'ı küçük düşüren sözler

Ortalık karıştı! Hollanda basınından Beşiktaş'ı küçük düşüren sözler

Son dakika haberleri... Hollanda basını Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Ajax-Beşiktaş maçında ev sahibi ekibin merhamet ederek farka gitmediğini öne sürdü.

Spor

10.02.2024, 17:58

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci maçında Beşiktaş, deplasmanda Ajax'a 2-0 kaybedince Hollanda basını manşetlerde geniş yer verdi.

Ülkenin bilinen televizyon kanalı NOS, Ajax'ın Beşiktaş karşısında maç boyu üstün olduğunu ve merhamet göstererek Beşiktaş'a fark atmadığını yazdı.

Müslüman basketbolcudan Gazze için birlik çağrısı: 'İnsanların baskı altında yaşıyor olmasına karşı gelmeliyiz' Müslüman basketbolcudan Gazze için birlik çağrısı: 'İnsanların baskı altında yaşıyor... Haberi Görüntüle

AD: AJAX FARKA GİDEMEDİ

"Ajax Beşiktaş karşısında ilk yarıda fişi çekti. Sorunlarla boğuşan Beşiktaş karşısında farka gidemedi. Beşiktaş maça 3 sol bek ile başlaadı ve yedek kulübesinde kısıtlı sayıda oyuncu vardı. Beşiktaş farkın önleyerek müthiş bir sonuç elde etti. Türkler kendini bu şartlarda cesurca savundu."

DE TELEGRAAF: AJAX ZORLANMADI

"Güçlü Ajax, Şampiyonlar Ligi'nde mükemmel işler yapıyor. Ajax maç boyu hiç zorlanmadı ve ikinci maçını da rahat kazandı."

Son dakika... Fenerbahçe'den şampiyonluk yolunda kritik puan kaybı Son dakika... Fenerbahçe'den şampiyonluk yolunda kritik puan kaybı Haberi Görüntüle

RTL: RAHAT GALİBİYET

"Sezon başı transfer edilen Berghuis galibiyete önemli katkı sağladı ve Ajax Beşiktaş'ı çok rahat bir oyunla mağlup etti. "

Galatasaray tarih yazmanın peşinde! Süper Lig rekorlarını altüst edecek Galatasaray tarih yazmanın peşinde! Süper Lig rekorlarını altüst edecek Haberi Görüntüle

VOETBAL: HIRPALANMIŞ BEŞİKTAŞ

"Ajax hırpalanmış Beşiktaş karşısında çıkışını sürdürdü. Bu galibiyetler sayesinde Hollanda UEFA sıralamasında İsveç ve İsviçre'yi geçti."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading