Yandex Metrica

Oosterwolde transferinde işler ciddi! Fenerbahçe'den resmi açıklama geldi

Oosterwolde transferinde işler ciddi! Fenerbahçe'den resmi açıklama geldi

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Jayden Oosterwolde'ye Avrupa'dan teklifler gelmesi üzerine teknik direktör İsmail Kartal, transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kartal, Oosterwolde'nin kulübe ciddi bir gelir sağlayacağını belirtirken, futbolcunun stoper pozisyonunda oynaması için uzun uğraşlar verdiğini ifade etti.

Spor

05.04.2024, 12:16

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Jayden Oosterwolde, Avrupa'dan gelen transfer teklifleriyle gündeme gelirken, sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

VAR sistemi yetmedi! Hakemler artık yalan makinesine bağlanacak VAR sistemi yetmedi! Hakemler artık yalan makinesine bağlanacak Haberi Görüntüle

TEKLİF GELDİ, REDDETTİK

İsmail Kartal, Oosterwolde'ye gelen teklifi doğrulayarak reddettiklerini belirtti. Genç oyuncunun transferinin gerçekleşmesi durumunda kulübe ciddi bir gelir sağlanacağını vurguladı.

Ergin Ataman'ı kim tehdit etti? Ergin Ataman hangi takımı çalıştırıyor? Ergin Ataman'ı kim tehdit etti? Ergin Ataman hangi takımı çalıştırıyor? Haberi Görüntüle

PERFORMANSIYLA HAYRAN BIRAKTI

Oosterwolde'nin sol bek ve stoper pozisyonlarında gösterdiği başarılı performansın altını çizen Kartal, genç futbolcunun stoper olarak oynaması için uzun uğraşlar verdiğini ifade etti. Sol bek mevkiinde gelişim sağladıktan sonra stoperde de şans vermek istediğini belirten Kartal, futbolcunun sonunda stoper pozisyonunu kabul ettiğini ve kendisinin de bu konuda eğittiğini aktardı.

İsmail Kartal Fred'i neden çıkarttı? İsmail Kartal maç sonu neler dedi? İsmail Kartal Fred'i neden çıkarttı? İsmail Kartal maç sonu neler... Haberi Görüntüle

AVRUPA'NIN ÖNEMLİ KULÜPLERİ PEŞİNDE

Oosterwolde'nin geleceği hakkında da konuşan Kartal, Avrupa'nın önemli kulüplerinin genç oyuncuyla ilgilendiğini belirtti. Ancak kulüp olarak Oosterwolde'nin transferini gerçekleştirmeyeceklerini dile getirdi. Kartal, eğer futbolcu satılırsa kulübe ciddi bir gelir sağlanacağını da ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading