Yandex Metrica

İsmail Kartal Fred'i neden çıkarttı? İsmail Kartal maç sonu neler dedi?

İsmail Kartal Fred'i neden çıkarttı? İsmail Kartal maç sonu neler dedi?

Fenerbahçe'de UEFA Avrupa Ligi'nde penaltı atışları sonucu veda edilmesinin ardından, teknik direktör İsmail Kartal, maç sonunda Fred'i oyundan neden çıkardığını açıkladı. Peki, İsmail Kartal Fred'i neden çıkarttı? İsmail Kartal maç sonu neler dedi?
 

Spor

20.04.2024, 08:21

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü İsmail Kartal, Olympiakos'a penaltı atışları sonucu elendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Yarı final şansını kaybeden ve Fred'i oyundan çıkardığı için eleştirilere maruz kalan İsmail Kartal, maç sonu açıklamalarını yaptı. Sarı-lacivertli futbolseverler ise İsmail Kartal'ın neden Fred gibi bir oyuncuyu çıkardığını merak eder oldu. Peki, İsmail Kartal Fred'i neden çıkarttı? İsmail Kartal maç sonu neler dedi?

Fatih Terim'den yüksek hedef! Panathinaikos ile kupaları toplamaya hazırlanıyor Fatih Terim'den yüksek hedef! Panathinaikos ile kupaları toplamaya hazırlanıyor Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL FRED'İ NEDEN ÇIKARTTI?

İsmail Karta, Fred'i oyundan neden çıkarttığını şu sözleri ile ifade etti;

"Oyunun başından sonuna kadar üstünlük bizdeydi. İyi mücadele ettik, pozisyon bulduk ama sadece golü bulamadık. Szymanski'ye kramp girdi, Becao'nun ise kasığında problem vardı. Zorunlu değişiklikler yaptık. Fred uzun bir dönem sakattı. Onu korumak ve daha dinlenmiş bir oyuncu ile devam etmek istedik. En iyi penaltı atan oyuncularımız kaybetti. Tadic, Bonucc çok kariyerli oyuncular ve penaltılarda hep başarılı olmuşlardır. Bugün maalesef yapamadılar. Üzgünüz, önümüze bakıyoruz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading