Yandex Metrica

Okan Buruk'un eli kuvvetlendi! Serge Aurier ilaç gibi geldi

Okan Buruk'un eli kuvvetlendi! Serge Aurier ilaç gibi geldi

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı ancak sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Serge Aurier'in iyileşmesi, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un kadro planlamasında yeni seçenekleri önüne serdi ve şampiyonluk yarışında elini kuvvetlendirdi.

Spor

14.04.2024, 11:16

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sakatlık problemi yaşayan Serge Aurier'in iyileşmesiyle birlkte elini güçlendirdi. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, 31 yaşındaki oyuncunun antrenmanlara başlamasıyla birlikte sağ bek pozisyonunda kadro planlamasında güncelleme yapılacak.

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Salih Uçan ve Ghezzal'ın geleceği belli oldu Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Salih Uçan ve Ghezzal'ın geleceği belli oldu Haberi Görüntüle

AURIER TAMAMEN İYİLEŞTİ

Serge Aurier'in tamamenn iyileştiği ve takımla antrenmanlara başladığı belirtiliyor. Bu durum, Okan Buruk'a sağ bek pozisyonunda önemli bir alternatif sunuyor. Savunmanın sağında Kaan Ayhan'ı oynatan ve Barış Alper Yılmaz ile de alternatifler arayan Buruk, Aurier'in takıma katılmasıyla birlikte büyük bir rahatlama yaşayacak.

Galatasaray'ın yıldızından büyük iddia! Okan Buruk milli takımın başına mı geçiyor? Galatasaray'ın yıldızından büyük iddia! Okan Buruk milli takımın başına mı... Haberi Görüntüle

SAĞ BEKTE İLK TERCİH OLACAK

Aurier'in sağ bekte ilk tercih olacağı ifade edilirken, bu durumun Barış Alper'in daha öne alınmsı anlamına geleceği belirtiliyor. Bu gelişme aynı zamanda Ziyech, Tete ve Zaha gibi oyuncuların sağ kanatta alternatif olarak kullanılmasını sağlayacak.

Galatasaray'da yaşanan bu gelişme ile, takımın savunma hattında ve hücum planlamasında daha fazla esneklik ve seçenek imkanı olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading