Yandex Metrica

Okan Buruk, Jorge Jesus'a verdi veriştirdi: Türkiye'yi değerlendirmesi komik

Okan Buruk, Jorge Jesus'a verdi veriştirdi: Türkiye'yi değerlendirmesi komik

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus hakkında konuşan Galatasaray'ın hocası Okan Buruk,Kendisi çok fazla lig görmüş bir teknik adam değil. Avrupa'da hiç büyük bir ligde çalışmamış teknik adamın Türkiye ligini değerlendirmesi komik." dedi.

Spor

23.01.2024, 21:00

Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Anadolu Ajansı'nın Spor Masası'na konuk oldu.

''Sahamızda kutlama öncesi Fenerbahçe'yi yenmek; benim, oyuncularımın, camiamızın sevincini iki katına çıkardı. Bu çok önemli ve değerliydi'' diyen Okan Buruk, ''Lige hükmeden, ligi domine eden Galatasaray takımı vardı. 88 puanı yakaladık, bu da kalitemizi, ne kadar motive olduğumuzu gösteriyor.'' ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk isim... Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk... Haberi Görüntüle

ICARDI VE RASHICA'DA SON DURUM

Kiralık oyuncuları ellerinde tutmak istediklerini belirten Okan Burul, ''Elimizdeki kadroyu koruyabildiğimiz kadar koruyacağız. Icardi, Rashica gibi kiralık oyuncuları tekrar kadromuza katmak istiyoruz" diye konuştu.

27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş maçına taraftar alınacak mı? Beşiktaş deplasman tribünü açık mı? 27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş maçına taraftar alınacak mı? Beşiktaş deplasman... Haberi Görüntüle

JESUS'A VERDİ VERİŞTİRDİ: KOMİK GELİYOR

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus hakkında konuşan Okan Buruk, "Daha önce 'Okan Buruk hakemlerle ilgili konuşuyor, Jorge Jesus konuşmuyor' diyorlardı ama bu daha sonra değişti. Çok fazla lig görmüş bir adam değil. Avrupa'da hiçbir büyük ligde çalışmamış bir teknik adamın Türkiye'yi değerlendirmesi komik geliyor. Icardi, Mertens, Zaniolo değerlendirse anlarım ama Avrupa'da çalışmayan insanın, Türkiye Ligi'ni değersiz bulması komik geliyor. Sevilla maçlarına Fenerbahçe iyi oynadı, Türkiye Ligi'nde bu takım. Başarılı performans sergiledi. Sadece Jesus değil, Türkiye'ye gelen yabancı hocalar hep Türkiye'yi küçümsemiştir. Hiçbiri de başarılı da olamamıştır. Son 16 şampiyon Türk teknik adam! Türk teknik adamların başarısı da küçük görülmüştür. Bunu kırmamız gerekiyor. 16 şampiyonluk yeterli sayı." dedi. 

Fenerbahçe'ye Yunan sınavı öncesi 3 müjde birden Fenerbahçe'ye Yunan sınavı öncesi 3 müjde birden Haberi Görüntüle

YENİ SÖZLEŞME AÇIKLAMASI

1 yıl opsiyonunun devreye girmesi sonrası yeni sözleşme ihtimali hakkında da fikrini belirten "Sözleşmeye hiç bakmadım, +1 varmış ve kulübümüz kullandı. Tekrar konuşacağız. Detayları görüşeceğiz. Kulübüme teşekkür ederim, ben de zaten devam etmek istiyordum." açıklamasında bulundu. 

Icardi'den Fenerbahçe'ye manidar paylaşım! Bitiş düdüğünü bekledi Icardi'den Fenerbahçe'ye manidar paylaşım! Bitiş düdüğünü bekledi Haberi Görüntüle

MUSTAFA MUHAMMED GERİ DÖNÜYOR

Okan Buruk transfer süreci hakkında; "Net katkı sağlayacak önemli oyuncular alacağız. Önemli olan takıma katkı sağlayacak oyuncular. Hem fiziksel anlamda, hem de camiaya hava getirecek transferler yapmak istiyoruz. Bunu biz mantıklı bir şekilde yapıyoruz. Bu da çok önemli. Mantıksız paralarla önemli oyuncuları getirirsiniz, katkı sağlamaz. Erden Bey'in çalışmaları var. Bizim istediğimiz oyuncular üzerinden Erden Bey direkt görüşme yapıyor. Kulübe maksimum katkı yapacak, bütçeyi rahatsız etmeyecek oyuncular istiyoruz. Santrfor olarak bu dönemde Mustafa Muhammed'i değerlendirmek istiyoruz. Mauro Icardi geri döndü, Bafetimbi Gomis ayrıldı." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading