Yandex Metrica

Fenerbahçe'ye Yunan sınavı öncesi 3 müjde birden

Fenerbahçe'ye Yunan sınavı öncesi 3 müjde birden

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Olympiakos'u ağırlamadan önce önemli gelişmeler yaşadı. Takımda sakatlıklarını atlatan Alexander Djiku, Joshua King ve Cengiz Ünder, antrenmanlara tam katılım gösterdi.   

Spor

26.04.2024, 01:31

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçına hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, takımın maç öncesi son hazırlıklarını içerdi.

Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk isim... Beşiktaş'ta yeni teknik direktör sesleri yükseliyor. İşte temasa geçilen ilk... Haberi Görüntüle

REJENERASYON PROGRAMI UYGULANDI

Önceki maçta ilk 11'de sahaya çıkan oyuncular, VavaCars Fatih Karagümrük maçının ardından rejenerasyon programıyla antrenmanı tamamladılar. 

Diğer futbolcular ise ısınma, çabukluk ve pas çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maçlara katılarak antrenmanlarını sürdürdüler. 

Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Haberi Görüntüle

SAKATLIKLARINI ATLATAN 3 OYUNCU TAKIMA KATILDI

Fenerbahçe'de önemli bir gelişme yaşandı. Alexander Djiku, Joshua King ve Cengiz Ünder, sakatlıklarını tamamen atlattıktan sonra takımla birlikte antrenmanlara katıldılar. Bu oyuncuların forma giymeye hazır olmaları teknik ekip tarafından sevinçle karşılandı.

Becao'dan çok sert çıkış! Yanlış ameliyat mı oldu? Becao'dan çok sert çıkış! Yanlış ameliyat mı oldu? Haberi Görüntüle

TEK EKSİİK MERT HAKAN YANDAŞ

Takımda ameliyat olan Jayden Oosterwolde'nin yanı sıra, Mert Hakan Yandaş da antrenmanda yer almadı. Ancak, Djiku, King ve Ünder'in dönüşü, teknik heyeti ve taraftarları umutlandırdı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading