Yandex Metrica

Nicolo Zaniolo'dan transfer açıklaması! Galatasaray'da kalacak mı?

Nicolo Zaniolo'dan transfer açıklaması! Galatasaray'da kalacak mı?

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray'ın İtalyan devi Roma'dan astronomik bir bedelle kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo, transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 20:34

Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray'a transferinin ardından sezon sonunda bir başka Serie A kulübüne transfer olacağı konuşuluyordu.

Roma'nın yeni Totti'si ve 'İtalyan Messi' sıfatları takılan Zaniolo, Galatasaray kariyerine golle başladı. NEF Stadı'nda oynanan Kasımpaşa maçının ardından babası Igor'un 50. yaş günü kutlaması nedeniyle Etiler Nusret'te yemek verdi.

Spor yazarları Fenerbahçe- Olympiakos maçını değerlendirdi: Ne yaptın İsmail hocam! Spor yazarları Fenerbahçe- Olympiakos maçını değerlendirdi: Ne yaptın İsmail hocam! Haberi Görüntüle

NICOLO ZANIOLO'NUN ADAPTASYON SÜRECİ

Galatasaray Spor Kulübü'nden iki yöneticinin de katıldığı yemekte Nicolo ZanioloGalatasaray'daki geleceğini, İstanbul sürecini, hayatını, kariyer planını ve Kasımpaşa maçındaki Donk pozisyonunu anlattı.

Zorlu'da geniş bir daire tutan İtalyan yıldız şu an babası Igor ile yaşıyor.

İstanbul'u çok sevdiğini belirten Nicolo Zaniolo, şu an için Galatasaray'dan sezon sonu ayrılmayı düşünmüyor.

5 Mayıs Galatasaray- Sivasspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 5 Mayıs Galatasaray- Sivasspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?... Haberi Görüntüle

NICOLO ZANIOLO GALATASARAY'DA KALIYOR

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Nusret'teki yemekte Nicolo Zaniolo: “Hemen sezon sonunda teklif beklemek ya da gitmek gibi bir düşüncem yok. Galatasaray’da önce şampiyonluk yaşamak sonra Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyorum. Bu nasıl bir atmosfer? Mancini ile görüştüğümde bahsetmişti. Ancak bu kadarı gerçekten farklı, kusursuzdu. Galatasaray taraftarı etkileyici, büyüleyiciydi.” açıklamasını yaptı.

Donk ile girdiği pozisyonu değerlendiren Zaniolo: “Donk’un yaptığı hareket net kırmızı kartlıktı. Hakem nasıl kırmızı kart göstermedi, anlamadım. Topsuz alanda beni sakatlamak için vurdu” açıklamasında bulundu.

Galatasaray'a transfer sürecini ve geleceği hakkında bilgiler veren Nicolo Zaniolo: “Galatasaray’a geldiğim için mutluyum. Ancak kötü zamanda, böylesine bir afet ve deprem döneminde Türkiye’ye geldim. O insanların acısı hala yüreğimde. Empati yapıyorum. O yüzden ben böyle durumda eğlenceye ya da kulübe gidemem, olmaz” ifadelerini kullandı.

Hasan Arat'tan yabancı hakem yorumu: Biz de istiyoruz Hasan Arat'tan yabancı hakem yorumu: Biz de istiyoruz Haberi Görüntüle

İTALYA MİLLİ TAKIMI GÜNDEMDE

Roberto Mancini'nin de Galatasaray'a gitmesi yönünde fikir beyan ettiğini söyleyen Nicolo Zaniolo, form ve fizik durumundan dolayı İtalya'ya göz kırptı.

Mancini'den geçer not alan Nicolo Zaniolo'nun İtalya Milli Takım'a yeniden alınması gündemde.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading