Yandex Metrica

Ne yaptın sen Ziyech! Icardi'ye fark attı

Ne yaptın sen Ziyech! Icardi'ye fark attı

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech, takımında süre-skor katkısıyla zirvede yer alıyor. İşte çarpıcı istatistikler...

Spor

20.04.2024, 13:28

Galatasaray'ın son maçlardaki parlayan yıldızı Hakim Ziyech, takımında önemli bir rol üstlenerek dikkat çeken bir istatistiğe imza attı. Sarı-kırmızılıların Alanyaspor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada sahneye çıkan Ziyech, takımın kilidini açarak önemli bir galibiyetin mimarı oldu.

Film yapılacak başarı hikayesi! Teknik direktörlükten kulüp başkanlığına... Film yapılacak başarı hikayesi! Teknik direktörlükten kulüp başkanlığına... Haberi Görüntüle

ICARDI'Yİ GERİDE BIRAKTI

Sabah'ın haberine göre, Ziyech'in Galatasaray forması altındaki performansı oldukça etkileyici. 937 dakikada 5 gol atıp 3 asist yaparak takımına önemli katkılar sağlayan Faslı yıldız, süre-skor anlamında takımın en verimli ismi konumunda. Ziyech'in 108 dakikada bir gol atmış olması, 127 dakikada bir gol atan Mauro Icardi'yi geride bırakarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Okan Buruk'un güvendiği isimler arasında olan Ziyech, Galatasaray formasıyla oynadığı 18 maçın 10'unda ilk 11'de sahaya çıktı. Bu performansıyla teknik heyetin beğenisini kazanan Ziyech'in, Pendikspor maçında da ilk 11'de forma giymesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading