Yandex Metrica

Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklamaları

Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklamaları

A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, Avusturya ile karşılaşılacak dostluk maçı öncesi kritik açıklamalar yaptı. Montella Arda Güler konusuna özellikle parmak basarak; "Arda'nın Real Madrid'de biraz daha süre alması, oynaması bizim için daha iyi olur. Real Madrid için de, Arda için de, bizim için de daha iyi olur." şeklinde konuştu ve kadro seçiminde eleştirilere maruz kalmasının ardından Semih Kılıçsoy ile ilgili "Benim amacım 18 yaşında A Milli Takım'ın kokusunu ona hissettirmekti. Benim mesajım şu Semih'e, biz buradayız ve senin çok değerli olduğunu düşünüyoruz. Yanılmıyorsam Ümit Milli Takım'da da çok oynadığını hatırlamıyorum Semih'in ve bizim Ümit Milli'de İtalya ile çok önemli bir maçımız vardı." diyerek karşılık verdi.
 

Spor

08.04.2024, 21:49

Türkiye, EURO 2024 yolunda ısınmak amaçlı ikinci hazırlık maçını Avusturya ile deplasmanda oynayacak. Başkent Viyana’daki Ernst Happel Stadı’nın oynanacak maç 26 Mart Salı günü TSİ saat 22.45’te start alacak.

A Milli Takım teknik direktörü Montella, Avusturya ile karşılaşılacak dostluk maçı öncesi açıklamalarda bulundu. 

TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Montella; "Dünyadaki bütün hocalar ve futbolcular, Avrupa Şampiyonası'na katılmak ister. Bütün hazırlıklarımız son sürat devam ediyor.  Hayallerimiz var. O hayallerle yaşıyoruz. Umarım büyük hayallere birlikte yürürüz. Çok iyi gidiyoruz. Rekabet seviyemiz çok yüksek. Son hazırlık maçında çok iyi performans verdik diyebilirim. Sadece 5 maçtır burada olduğumu da söylemeliyim." ifadelerini kullandı. 

Montella sözlerinin devamında; "Analizleri yaparken bir hocanın görevi, duygularına kapılmadan bu işi yapabilmek. Ben bir hoca olarak bir konuda gurur duyuyorum, kimi çağırırsak çağıralım birliktelik hissiyatı olan ve kararlı bir grup oluyor. Bu beni mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Sahaya daha iyi yayılmak önemli. Son bölümdeki final aksiyonlarını daha iyi yapabiliriz. Macaristan, bizden önce çok pozisyona giren bir takımdı. Bizim maçta çok az pozisyon bulabildiler. Özellikle ön tarafta ne kadar aksiyona girebildik bu şekilde. Baktığınızda son 10 maçına Macaristan'ın, bu kadar çok şut atılabilen bir takım değildi. Biz bunu başarabildik. " açıklamalarında bulundu. 

Bugün hangi takımların maçı var 21 Nisan? Bugün kimlerin maçı var? Bugün hangi takımların maçı var 21 Nisan? Bugün kimlerin maçı... Haberi Görüntüle

VINCENZO MONTELLA: "GOL HER ZAMAN GOLDÜR"

Montella A Milli Takım'ın hücum gücüne yönelik; "Gol atan forvet olması değil de ne kadar çok gol atabilen bir takım olursak o kadar iyi. Orta saha da atabilir, forvet de. Gol her zaman goldür. Avrupa Şampiyonası'nda katıldığımızda sadece 23 futbolcu seçebileceğiz, 2-3 tane farklı pozisyonlarda oynayabilen oyuncular çok faydalı olacaktır." şeklinde konuştu.

Ancelotti'den Arda Güler büyük müjde: Yakında kavuşacak Ancelotti'den Arda Güler büyük müjde: Yakında kavuşacak Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER SÖZLERİ

Montella, Real Madrid formasını terleten Arda Güler için; "Antrenmanlarla maçların seviyesi farklı olduğu için Arda'nın Real Madrid'de biraz daha süre alması, oynaması bizim için daha iyi olur. Real Madrid için de, Arda için de, bizim için de daha iyi olur." temennisinde bulundu. 

Kadro seçimine yönelik eleştirilere maruz kalan Montella; "Son kararlarımı aldığımda illaki üzülen taraflar olacak. Herkesin gönlü rahat olsun. Ben hayatımda hiçbir zaman politik veya forma rengine göre karar almadım. Oyun planıma hangi isimler daha uygun olacak, ona göre futbolcuları seçerim. Eğer biz iç huzuru sağlayamazsak ülkemizde bu konularda, başarı elde etmek daha zor olur. Herkesin gönlü rahat olsun. Kararlarımı belli sebeplerden yapmam. Takıma, oyuna hangi oyuncu daha uygun ona göre seçerim. Benim gözümde sadece kırmızı-beyaz var." diyerek konuya açıklık getirdi. 

İstanbul derbisinde Başakşehir, Pendikspor'u devirdi İstanbul derbisinde Başakşehir, Pendikspor'u devirdi Haberi Görüntüle

"SEMİH KILIÇSOY ÜMİT MİLLİ'DE ÇOK OYNAMADI"

Montella sözlerini; "Semih'i ben çok seviyorum, çok da beğendiğim bir oyuncu. Bu yüzden de çağırdım. Uluslararası düzeyde deneyimi çok az olan bir oyuncu. Hocalar olarak her futbolcunun bir yolcuğu vardır, onlara refakat etmemiz gerekir gelişmeleri için. Benim amacım 18 yaşında A Milli Takım'ın kokusunu ona hissettirmekti. Benim mesajım şu Semih'e, biz buradayız ve senin çok değerli olduğunu düşünüyoruz. Yanılmıyorsam Ümit Milli Takım'da da çok oynadığını hatırlamıyorum Semih'in ve bizim Ümit Milli'de İtalya ile çok önemli bir maçımız vardı." diyerek noktaladı.

Okan Buruk'un eli kuvvetlendi! Serge Aurier ilaç gibi geldi Okan Buruk'un eli kuvvetlendi! Serge Aurier ilaç gibi geldi Haberi Görüntüle

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading