Yandex Metrica

İstanbul derbisinde Başakşehir, Pendikspor'u devirdi

İstanbul derbisinde Başakşehir, Pendikspor'u devirdi

Süper Lig'de Pendikspor ile Başakşehir arasında oynanan karşılaşma, konuk takımın 3-2'lik galibiyetiyle sonuçlandı. İki takım arasındaki mücadelede galibiyeti getiren golleri Başakşehir adına Figueiredo (2) ve Pelkas kaydetti.

Spor

14.04.2024, 16:28

Pendikspor, evinde Başakşehir'e karşı mücadele ettiği maçta galibiyet şansını elde edemedi. Başakşehir'in üstünlüğüyle geçen müsabakada Pendikspor, ateş hattından çıkmak için önemli bir fırsatı değerlendiremedi.

Galatasaray Süper Lig  şampiyonluğu için Süper Kupa'dan vazgeçti! Galatasaray Süper Lig şampiyonluğu için Süper Kupa'dan vazgeçti! Haberi Görüntüle

MAÇTAKİ GOLLER

Başakşehir'e galibiyeti getiren goller 36. dakikada ve 50. dakikada Joao Figueiredo ile 80. dakikada Dimitrios Pelkas tarafından atıldı. Pendikspor'un gollerini ise 17. dakikada Mame Thiam ve 56. dakikada Fredrik Midtsjo kaydetti.

Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş... Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş... Haberi Görüntüle

PENDİKSPOR KIRMIZI KART GÖRDÜ

Maçın ilk yarısı 1-1 sona ererken, ikinci yarıda Başakşehir'in bulduğu gollerle maçı 3-2 kazandı. Welinton'un 58. dakikada gördüğü kırmızı kartla Pendikspor sahada 10 kişi kaldı.

Bu sonuçla Başakşehir, Süper Lig'deki puanını 46'ya çıkararak 5. sıradaki yerini korurken, kümede kalma mücadelesi veren Pendikspor ise 30 puanla 19. sırada yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading