Yandex Metrica

Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş...

Galatasaray'da Okan Buruk harekatı! Yeni kontrat, yeni maaş...

Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk, yeni sözleşme imzalıyor! Yapılan anlaşmayla birlikte Buruk'un maaşında ciddi bir iyileştirmeye gidiliyor.

Spor

01.05.2024, 11:19

Galatasaray'da iç transferde hareketli günler yaşanırken, şimdi gözler teknik direktör Okan Buruk'un üzerinde. Sarı-Kırmızılılar, başarılı çalıştırıcıyla yeni bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

İsmail Yüksek, EURO 2024'te oynayacak mı? Milli futbolcu kaç hafta sahalarda olmayacak? İsmail Yüksek, EURO 2024'te oynayacak mı? Milli futbolcu kaç hafta... Haberi Görüntüle

MAAŞINA FAHİŞ ARTIŞ

Sabah gazetesinin haberine göre, Okan Buruk'un şu anki yıllık maaşı 20 milyon TL iken, yeni kontratıyla birlikte bu rakam 50 milyon TL'ye çıkacak.

Süper Lig'in 36. haftasında tüm maçlar aynı gün ve saatte oynanacak Süper Lig'in 36. haftasında tüm maçlar aynı gün ve saatte... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DA OKAN BURUK'A GÜVEN TAM

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyan Okan Buruk, bu sezon da takımını avantajlı bir konumda tutmayı başardı. Sarı-Kırmızılılar, Buruk'un başarılarına güvenerek yeni sözleşmeyi masaya yatırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading