Yandex Metrica

Galatasaray Süper Lig şampiyonluğu için Süper Kupa'dan vazgeçti!

Galatasaray Süper Lig  şampiyonluğu için Süper Kupa'dan vazgeçti!

Galatasaray'ın Süper Kupa için yapılması planlanan tören, yönetim ve teknik heyetin ortak kararıyla şimdilik ertelendi. Taraftar önünde kupa kaldırılması fikri, şampiyonluk yolundaki kritik maça odaklanmayı engellememek adına askıya alındı.

Spor

23.04.2024, 14:07

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle yarıda kalan Süper Kupa maçının sonucu hükmen 3-0 Galatasaray lehine tescillenmişti, böylelikle sarı kırmızılılar kupayı müzelerine götürmüşlerdi.

Acun Ilıcalı'nın aldığı takım hangi ligde oynuyor? Maribor nerede? NK Maribor stadyumu ve renkleri nedir? Acun Ilıcalı'nın aldığı takım hangi ligde oynuyor? Maribor nerede? NK... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'DAN STRATEJİK HAMLE

Süper Lig'de Galatasaray'ın liderliğinde Fenerbahçe ile kıyasıya rekabet devam ederken Galatasaray'dan Süper Kupa törenine yönelik stratejik bir hamle geldi.

Serie A'da Inter şampiyon: Hakan Çalhanoğlu şeytanın bacağını kırdı Serie A'da Inter şampiyon: Hakan Çalhanoğlu şeytanın bacağını kırdı Haberi Görüntüle

KONSANTRASYON SAĞLAMAK İÇİN TÖREN ERTELENDİ

Ancak Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Trendyol Süper Lig'de Pendikspor'u konuk eden Galatasaray'da Süper Kupa'nın RAMS Park'a getirilerek taraftar önünde kaldırılması planı vardı.

Ancak hem kulüp yönetimi hem de teknik heyet, şampiyonluk yarışındaki kritik maça odaklanmayı tercih etti ve Süper Kupa kutlamalarının konsantrasyonu bozabileceğine karar vererek töreni şimdilik erteledi.

Jayden Oosterwolde sahalara ne zaman dönecek, sezonu kapattı mı? Oosterwolde için tarih verildi! Jayden Oosterwolde sahalara ne zaman dönecek, sezonu kapattı mı? Oosterwolde... Haberi Görüntüle

PLAN TUTTU, FARK AÇILDI

Galatasaray töreni erteleme kararının ardından Pendikspor ile karşılaştığı mücadeleyi evinde 4-1'lik skorla kazandı ve yönetimin konsantrasyon planı tuttu. Galatasaray böylelikle puanını 90'a çıkarttı ve en yakın rakibi Fenerbahçe ile arsındaki puan farkını maç fazlasıyla 5'e çıkartmış oldu.

Türk futbolunda yabancı hakem krizi! Sessizliğini bozdu: Sonuna kadar karşıyız! Türk futbolunda yabancı hakem krizi! Sessizliğini bozdu: Sonuna kadar karşıyız! Haberi Görüntüle

TRENDYOL SÜPER LİG PUAN TABLOSU

İşte Süper Lig'deki en son gelinen durum ve takımların puanları:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading