Yandex Metrica

Sitede Ara

Mete Gazoz ve Ecem'den Federasyona ziyaret

Mete Gazoz ve Ecem'den Federasyona ziyaret

Tokyo 2020'de Türkiye'ye tarihinde okçuluktaki ilk madalyasını kazandıran Mete Gazoz, milli okçu Yasemin Ecem Anagöz ile birlikte Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu'nu ziyaret etti.

Spor

23.01.2024, 17:44

Japonya'da düzenlenen Tokyo 2020 Olimpiyatları sonrası İstanbul'a dönen Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz  Federasyon Başkanı Abdullah Topaloğlu tarafından çiçeklerle karşılandı.

Başkan Abdullah Topaloğlu, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Olimpiyat kafilemiz federasyonumuzu ziyarete geldi, Mete Gazoz madalyasını getirdi, federasyonumuza teslim etti. Biz de bu güzel asil düşüncelerinden dolayı kendisini tebrik ettik, başarısıyla gurur duyduk. Tüm millet olarak, ülke olarak bizi gururlandırdı, arkasındaki teknik ekibimiz, diğer kulüplerimiz, antrenörlerimiz, en küçükten en büyüğe tüm okçuluk camiasının emeği olan bir madalya bu. Tüm milletimize ve okçuluk camiasına hayırlı uğurlu olsun diyoruz." ifadelerini kullandı.

Teknik ekibin de çok büyük fedakarlıklarla çalıştığını belirten Topaloğlu, "Mete kardeşimiz, Yasemin kızımız, teknik direktörümüz, hepsinin çok büyük emekleri var. Hepsi 5 yıldan beri bu madalya için çalıştılar ailelerinden, çocuklarından uzak kaldılar ama sonuç gerçekten çok güzel oldu, tebrik ediyoruz, hayırlı uğurlu olsun. Federasyonumuzda çocuklarımızı her zaman ağırlıyorduk zaten ama bugün başka bir anlamı var, bizler için çok daha anlamlı bir gün." dedi.

Karagümrük'ten Galatasaray maçı öncesi teşvik primi açıklaması Karagümrük'ten Galatasaray maçı öncesi teşvik primi açıklaması Haberi Görüntüle

METE GAZOZ: MADALYA OLMASI GEREKTİĞİ YERDE

Türkiye'ye okçuluktaki ilk altın madalyasını kazandıran Mete Gazoz çok mutlu olduğunu belirterek, "Ben sadece temsilen madalyayı aldım. Tabii ki de ön planda ben daha çok göründüm ama madalyanın arka planında olanlar ve bunca zaman yapılan bir sürü şey, düşününce çok kısa bir zaman geçmiş gibi görünüyor ama aslında çok uzun bir süre sonunda madalyamızı alıp buraya mutlu bir şekilde geldik" dedi.

Madalyanın olması gerektiği yerde olduğunu aktaran Gazoz, " Her şey çok güzel. Başkanımız da bize birçok defa 'Sizin Tokyo'dan buraya madalya ile geleceğinizi biliyorum' diye söylüyordu zaten, bunu gerçekleştirdik. Tek benim değil bütün Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun kazandığı bir başarı" değerlendirmesinde bulundu.

Kasa para dolacak! Fenerbahçe'de 3 isim İngiltere yolcusu Kasa para dolacak! Fenerbahçe'de 3 isim İngiltere yolcusu Haberi Görüntüle

YASEMİN ECEM: SAVAŞTIM SONUNA KADAR

Mete Gazoz ile birlikte karışık takımda olimpiyat dördüncüsü olan milli okçu Yasemin Ecem Anagöz, "Daha iyisi olabilirdi, başarıyı madalya olarak değerlendirecek olursak ama çok çalışarak çok hazır bir şekilde gitmiştik. Güçlü de bir yarışma çıkarttım, savaştım sonuna kadar bu da önemliydi benim için. Hiç değilse orada savaşan ruhumu kendime tekrar gösterdiğim için gururluyum" açıklamalarını yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading