Yandex Metrica

DOLAR

32.53

%0.23 expand_less

EURO

34.93

%0.29 expand_less

ALTIN

2436.70

%-0 expand_less

BIST

9915.62

%0 expand_less

BTC ($)

63224.00

%-0.6 expand_more

Sitede Ara

Mert Hakan Yandaş'ın gol sevinci olay olmuştu! İbrahim Üzülmez'e cevap verdi

Mert Hakan Yandaş'ın gol sevinci olay olmuştu! İbrahim Üzülmez'e cevap verdi

Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Pendikspor karşılaşmasında ağları sarsmasının ardından gol sevinci abartılı şekilde yaşayınca tepki gösteren Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez'e cevap verdi.

Spor

19.04.2024, 23:01

Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe'nin Konferan Ligi son 16 turu rövanş maçında karşılaşacağı Union Saint-Gilloise mğcadelesş öncesi gündeme dair açıklamada bulundu. Deneyimli futbolcu, Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez'in tepki gösterdiği abartılı gol sevinciyle alakalı cevap verme hakkını kullandı.

Adana Demirspor'da neler oluyor? Son dakika kadro dışı bırakıldı Adana Demirspor'da neler oluyor? Son dakika kadro dışı bırakıldı Haberi Görüntüle

MERT HAKAN YANDAŞ: KİMSEYİ HEDEF ALMADIM

Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş gol sevincini eleştiren İbrahim Üzülmez'e, "Tamamen oyuna odaklı kalmak istiyorum. Tamamen coşkuyla devam eden kendi kulübemize kadar devam eden bir sevinç. Kimseyi hedef almadım." şeklinde cevap vererek kasti bir kışkırtma amacı olmadığını dile getirdi.

Fenerbahçe sezon sonunda 9 futbolcuyla yollarını ayıracak! İşte o isimler Fenerbahçe sezon sonunda 9 futbolcuyla yollarını ayıracak! İşte o isimler Haberi Görüntüle

İBRAHİM ÜZÜLMEZ NE DEMİŞTİ?

İbrahim Üzülmez, Mert Hakan Yandaş'ın abartılı gol sevincine yönelik, "Mert Hakan'a gelince... Ben de yıllarca büyük takımda oynadım. Buraların atmosferini bilirim. Taraftara böyle şirin gözükülmez. Mükemmel bir gol attı, tebrik ederim. Ama bir büyük takım oyuncusuna yakışan şey o golden sonra gidip topu alıp orta sahaya götürüp bir an önce oyunu başlatmaktır. Gelip benim önümde kulübemde böyle bir şey yapması etik değil, ahlaki değil" şeklinde açıklamada bulunarak yıldız oyuncuyu eleştirmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading