Yandex Metrica

Mehmet Büyükekşi'den Fatih Terim, Şenol Güneş ve Mustafa Denizli itirafı! Görüşme yapılacağını duyurdu

Mehmet Büyükekşi'den Fatih Terim, Şenol Güneş ve Mustafa Denizli itirafı! Görüşme yapılacağını duyurdu

Son dakika haberleri... TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yakın zamanda Fatih Terim, Şenol Güneş ve Mustafa Denizli ile görüşeceklerini açıkladı.

Spor

23.01.2024, 19:57

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, yabancı hakem ve Türk futbolunun sorunlarına dair açıklamalarda bulundu.

Sabah'a konuşan Büyükekşi, "Görevimizin zorluğunun bilincindeyiz. TFF Başkanlığı'nı kartvizit olarak kullanmak için aday olmadım. Bu kuruma ve Türk futboluna katkı sağlamak için çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz dönemde futbolun büyük sorunları vardı. Zor bir dönemde seçildik. Kısa sürede birçok yeniliğe imza attık. Askıda kalan birçok işi de çözüyoruz. Yayıncı kuruluşla ilgili sorunu, yabancı kuralı ve hakemlerle ilgili konuları kısa sürede çözüme kavuşturdu" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe için zor karar! İsmi var ama... Fenerbahçe için zor karar! İsmi var ama... Haberi Görüntüle

MEHMET BÜYÜKEKŞİ'DEN FATİH TERİM, ŞENOL GÜNEŞ VE MUSTAFA DENİZLİ AÇIKLAMASI

Mehmet Büyükekşi, gazetecinin sorduğu "Fatih Terim, Şenol Güneş, Mustafa Denizli gibi büyük başarılara imza atmış hocalarımız var. Federasyon olarak bu isimlerden yararlanmayı düşünüyor musunuz? sorusuna şöyle yanıt verdi:

Birçok değerli hocamız var. Tecrübelerinden faydalanmayı düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde onlarla görüşerek istişare kurulu oluşturmayı düşünüyoruz.

Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa bir adım! Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa... Haberi Görüntüle

MEHMET BÜYÜKEKŞİ: HAKEMLERE 7 YIL SONRA ZAM YAPTIK

7 yıldır hakemlere zam yapılmamıştı, biz yaptık. Hakemlerimizin gelişimi için UEFA Hakem Kurulu Başkanı Yardımcısı Hugh Dallas ile eğitimci olarak anlaştık. Maçlara iki gözlemci getirdik. Saha ve VAR hakemlerini ayırdık. Futbolcuların lisanslarını ve transferlerini dijital hale getireceğiz. 6 ay sonra kulüpler artık futbolcuların lisansını da transferini de online olarak yapabilecek. Maç yayınlarıyla ilgili de yeniliklerimiz var. 2., 3. Lig maçlarının naklen yayınlanması için yayıncı kuruluşla anlaştık. Korsan yayınlarla da mücadele edeceğiz.

Fatih Terim bu kez duvara çarptı: Yunan medyası Samet Akaydın'ın yaptığı hatayı konuşuyor Fatih Terim bu kez duvara çarptı: Yunan medyası Samet Akaydın'ın... Haberi Görüntüle

'STEFAN KUNTZ'A ŞANS VERMEYİ TERCİH ETTİK'

Galatasaray'a dava şoku! Yıldız futbolcu hakkında flaş gerçek ortaya çıktı Galatasaray'a dava şoku! Yıldız futbolcu hakkında flaş gerçek ortaya çıktı Haberi Görüntüle

Milli takımı neden yabancı bir hoca çalıştırıyor?" sorusuna da cevap Mehmet Büyükekşi, Mevcut hoca bizden önceki dönemde takımın başına getirildi. Federasyon olarak araştırdık, 20 yıldır hiçbir hocamıza görev süresini tamamlama şansı vermemişiz. Yarı yolda bırakmışız ve tazminat ödemek zorunda kalmışız. Bu da milli takımın başarısını çok olumsuz etkilemiş. Artık buna son vermek istiyoruz. İstikrardan yanayız. Hocayı göndermek yerine, ona şans vermeyi tercih ettik. Milli Takımın da anlık ve günlük başarıları bize bir şey kazandırmaz. Çok genç bir takımımız var. Sabır göstererek bu genç takımın gelişimi için çalışıyoruz. Genç takım olma avantajını iyi kullanarak, sürdürülebilir başarıları hedefliyoruz. İlk hedefimiz, Avrupa ve dünya kupasında sürekli olarak şampiyonaya katılma hakkı kazanmak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading