Yandex Metrica

Fatih Terim bu kez duvara çarptı: Yunan medyası Samet Akaydın'ın yaptığı hatayı konuşuyor

Fatih Terim bu kez duvara çarptı: Yunan medyası Samet Akaydın'ın yaptığı hatayı konuşuyor

Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, lider aEK'ya 3-0 mağlup oldu ve 71 puand akaldı. Milli futbolcu Samet Akaydın'ın takımının yediği ikinci goldeki hatası ise Yunanistan'da olay oldu.

Spor

29.04.2024, 16:58

Yunanistan Süper Lig play-off 7. haftasında Panathinaikos ile lider AEK karşı karşıya geldi. Maçın henüz 7. dakikasında Niclas Eliasson ile öne geçen AEK, Samet Akaydın'ın büyük hatasını affetmeyen Ezequiel ile 38. dakikada ikinci golü buldu. Skoru belirleyen isim isim ise ilk golün sahibi Eliasson oldu. 69. dakikada farkı 3'e çıkaran İsveçli futbolcunun attığı golle maç 3-0 AEK lehine sonuçlandı. 

Fenerbahçe'ye gidecek deniyordu! Zehra Güneş'ten 2 yıllık imza Fenerbahçe'ye gidecek deniyordu! Zehra Güneş'ten 2 yıllık imza Haberi Görüntüle

SAMET'İN BÜYÜK HATASI

Samet Akaydın, 90 dakika oyunda kalırken ikinci golde yaptığı büyük hata ile bir anda Yunan medyasının gündemine oturdu. Milli futbolcu, sosyal medyada da birçok eleştiri aldı. Diğer maçlarda ise şu sonuçlar alındı:

Lamia-PAOK: 1-1

Aris-Olympiakos: 1-1

Alınan bu sonuçla Panathinaikos 71 puanda kalırken AEk, puanını 75'e çıkardı. Üçüncü sıradaki PAOK 68, dördüncü sıradaki Olympiakos ise 67 puanda bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading