Yandex Metrica

Manchester City ile Real Madrid'in ilginç şampiyonluk istatistiği: Rakibini eleyen Şampiyonlar Ligi kupasını evine götürdü!

Manchester City ile Real Madrid'in ilginç şampiyonluk istatistiği: Rakibini eleyen Şampiyonlar Ligi kupasını evine götürdü!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu ve  Manchester City ile Real Madrid, üçüncü kez üst üste karşı karşıya geliyor. İki dev takımın rekabeti nefesleri kesiyor.

Spor

20.03.2024, 10:08

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin heyecan verici çeyrek final eşleşmeleri belli oldu ve dikkatleri üzerine çeken bir karşılaşma daha var: Manchester City ile Real Madrid arasındaki rekabet üçüncü kez üst üste devam ediyor. İki dev takım, son iki sezonda birbirlerine rakip olmuş ve her seferinde büyük bir mücadeleye imza atmıştı.

Avrupa devinden Arda Güler hamlesi!  Arda Güler'in babası ile görüştü Avrupa devinden Arda Güler hamlesi! Arda Güler'in babası ile görüştü Haberi Görüntüle

KİM KAZANDIYSA KUPAYI EVİNE GÖTÜRDÜ

Real Madrid'in 2022'deki zaferi hatırlanacak olursa, İspanyol devi çeyrek finalde Manchester City'yi eleyerek yoluna devam etmiş ve sonunda kupayı kazanmıştı. Ancak, geçen sezonun hikayesi farklıydı. Manchester City, çeyrek finalde Real Madrid'i saf dışı bırakarak finale yükseldi ve kupayı müzesine götürdü.

Dursun Özbek'ten anlamlı çağrı! Tüm kulüpleri desteğe davet etti Dursun Özbek'ten anlamlı çağrı! Tüm kulüpleri desteğe davet etti Haberi Görüntüle

KULÜPLERDEN BİRBİRİNE ÖVGÜ

Teknik direktörler ise karşılaşma öncesinde düşüncelerini paylaştılar. Real Madrid'in başındaki tecrübeli isim Carlo Ancelotti, Manchester City'nin favori olduğunu belirtirken, Pep Guardiola ise Real Madrid'in büyüklüğünü vurguladı ve iki takımın da iyi bir mücadele sergileyeceğine inandığını dile getirdi.

İstanbulspor küme  düşmeyi garantiledi! Trendyol Süper Lig'in küme düşen ilk takımı oldu İstanbulspor küme düşmeyi garantiledi! Trendyol Süper Lig'in küme düşen ilk... Haberi Görüntüle

DEV MÜCADELE HEYECANLA BEKLENİYOR

Şampiyonlar Ligi'nin bu çeyrek final eşleşmesi, futbol tutkunlarını heyecanlandırıyor ve büyük bir rekabete sahne olması bekleniyor. Her iki takım da tarihi başarılar elde etmiş ekipler olarak sahaya çıkacak ve finale yükselme adına amansız bir mücadele verecekler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading