Yandex Metrica

Lazio'nun yıldızının yeni takımı belli oldu! İmzalar atıldı

Lazio'nun yıldızının yeni takımı belli oldu! İmzalar atıldı

Palmeiras, Lazio ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Felipe Anderson'u kadrosuna kattı. Brezilyalı futbolcu, yeni takımıyla 2027 yılına kadar sözleşme imzaladı.  

Spor

16.04.2024, 12:03

Brezilya'nın köklü kulüplerinden Palmeiras, transfer piyasasında önemli bir hamle yaparak Felipe Anderson'u kadrosuna kattı. Lazio ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli futbolcu, yeni rotasını Brezilya olarak belirledi.

Fenerbahçe'de 'Yüksek' kriz! Derbide sakatlanmıştı, açıklama geldi Fenerbahçe'de 'Yüksek' kriz! Derbide sakatlanmıştı, açıklama geldi Haberi Görüntüle

FELIPE ANDERSON İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ

31 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, Palmeiras forması altında kariyerine devam edecek. Yapılan açıklamaya göre, Anderson temmuz ayında yeni takımının kadrosuna katılacak ve sözleşmesi 31 Aralık 2027'ye kadar geçerli olacak.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçının VAR hakemi kim? Fenerbahçe-Beşiktaş maçı VAR hakemi nereli, hangi ülkeden? Fenerbahçe-Beşiktaş maçının VAR hakemi kim? Fenerbahçe-Beşiktaş maçı VAR hakemi nereli,... Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Lazio formasıyla görev yapan Anderson, 44 maçta 5 gol atarken, 7 asist yaparak performansını gösterdi. Yeni takımı Palmeiras'da da benzer bir etki yaratması bekleniyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading