Yandex Metrica

Kulüpler Birliği'nden Ali Koç için 'devam' kararı! Göreve devam edecek

Kulüpler Birliği'nden Ali Koç için 'devam' kararı! Göreve devam edecek

Kulüpler Birliği toplantısının ardından Fatih Saraç, Ali Koç'un istifasının reddedildiğini ve Koç'un göreve devam kararı aldığını açıkladı. Saraç, Koç'a teşekkür ederek, "Teklifimizi kabul ettiği için Ali Koç'a teşekkür ediyoruz." dedi.

Spor

01.04.2024, 12:04

Kulüpler Birliği toplantısının sona ermesiyle birlikte, Kasımpaşa Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Saraç bir açıklama yaparak Ali Koç'un istifasının reddedildiğini ve Koç'un göreve devam etme kararı aldığını duyurdu.

Hentbol Türkiye Kupası'nda şampiyon Beşiktaş Hentbol Türkiye Kupası'nda şampiyon Beşiktaş Haberi Görüntüle

FATİH SARAÇ'IN AÇIKLAMALARI

Saraç, toplantıda alınan kararı şu şekilde aktardı: 

"Toplantımıza 16 kulübümüz katıldı. Toplantıda ana konumuz Ali Koç'un istifasıydı. Kulüpler Birliği olarak, Ali Bey'in istifasının reddine karar verdik. Bu kararı 16 kulübümüzün sözlü, 1 kulübümüzün de yazılı onayıyla aldık. Ali Koç, bizim talebimizi kırmadı ve göreve devam etme kararı aldı. Kendisine teşekkür ediyoruz."

Yılın teknik adam transferi! Zidane imzaya çok yakın Yılın teknik adam transferi! Zidane imzaya çok yakın Haberi Görüntüle

Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide sert cevap: 'Ben Türk'üm bana bir şey yapamazsınız' Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide sert cevap: 'Ben Türk'üm bana bir... Haberi Görüntüle

YÜKSEL YILDIRIM'IN GÖRÜŞLERİ

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım da, Ali Koç'un başkanlıktan ayrılma talebinin reddedildiğini ve 17 kulübün de Koç'a destek verdiğini belirtti. Yıldırım, TFF yönetiminde değişim çağrısında bulunarak, "Bizi dinleyen bir federasyon istiyoruz." şeklinde konuştu.

Son dakika... Beşiktaş'a derbi öncesi Ankaragücü morali: Siyah beyazlılar 5 maç sonra galip geldi Son dakika... Beşiktaş'a derbi öncesi Ankaragücü morali: Siyah beyazlılar 5... Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ'UN KARARI

Kulüpler Birliği'nin aldığı "devam" kararıyla birlikte, Ali Koç'un da kabul etmesiyle beraber Kulüpler Birliği Başkanlığı'na devam edeceği kesinleşti.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading