Yandex Metrica

Hentbol Türkiye Kupası'nda şampiyon Beşiktaş

Hentbol Türkiye Kupası'nda şampiyon Beşiktaş

Hentbol sahnesinde nefes kesen finalin kazananı Beşiktaş Safi Çimento, Spor Toto'yu 40-31 yenerek Türkiye Kupası'nı müzesine götürdü.

Spor

15.04.2024, 20:20

Hentbol sahnesinde nefes kesen bir final mücadelesi yaşandı! Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımı, Spor Toto'yu 40-31 yenerek Türkiye Kupası'nın sahibi oldu.

Ankara'daki THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda gerçekleşen final karşılaşmasında baştan sona büyük bir mücadele izlendi. İlk yarısını 19-14 önde tamamlayan Beşiktaş, ikinci yarıda da üstün bir performans sergileyerek galibiyete ulaştı.

5 Mayıs Galatasaray- Sivasspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 5 Mayıs Galatasaray- Sivasspor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?... Haberi Görüntüle

KUPA TÖRENİNDE BÜYÜK COŞKU

Maçın ardından düzenlenen kupa töreninde, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç tarafından kupalar takdim edildi. Beşiktaş Safi Çimento oyuncuları, kupalarını alırken büyük bir coşku yaşadı.

Takım kaptanı Ömer Ozan Arifoğlu, taraftarın desteğinin önemine vurgu yaparak, kazandıkları kupa için mutluluklarını dile getirdi. Başantrenör Oliver Roy Camino ise oyuncularının performansından ve taraftarın desteğinden övgüyle bahsederek gurur duyduğunu ifade etti.

Beşiktaş Safi Çimento Hentbol Takımı, bu zaferle birlikte Türkiye Kupası'nı 16. kez müzesine götürmenin gururunu yaşadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading