Yandex Metrica

Joao Pedro Fenerbahçe'de maça çıkmadan sakatlandı! İtalya'da istikrar abidesiydi

Joao Pedro Fenerbahçe'de maça çıkmadan sakatlandı! İtalya'da istikrar abidesiydi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Joao Pedro, takımda hiçbir resmi ya da özel maça çıkmadan sakatlandı. Üst adalesinde yırtık oluşan yıldız futbolcu geçen sezon İtalya'da en çok süre alan futbolcu unvanına erişmişti. 

Spor

23.01.2024, 22:11

Şamiyonlar Ligi 2. eleme turunda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'e 2-1 yenilerek elenen Fenerbahçe, maçta turun yanı sıra birçok futbolcusunu da kaybetti. Kadıköy'de oynanan maçta sakatlanan Ferdi Kadıoğlu’nda kasıkta zorlanma, İrfan Can Kahveci’de darbeye bağlı zorlanma, Joshua King’de burkulma, Altay Bayındır’da ise diz travması meydana geldi.

Trabzonspor'da bomba trasnfer: 2 yılda değerini 6'ya katladı! Trabzonspor'da bomba trasnfer: 2 yılda değerini 6'ya katladı! Haberi Görüntüle

BİR KARA HABER DE SAMADIRA'DAN 

Bu sakatlıklar moralleri altüst ederken bir kötü heber de yeni transfer Joao Pedro'dan geldi. Sarı-lacivertli formayla henüz hiçbir resmi maça çıkmayan Pedro'nun antranmanda sakatlandığı haberi camiada şoke etti. Fenerbahçe, 4.6 milyon Euro bonservisle Cagliari'den kadroya katılan Brezilyalı yıldızın üst adalesinin yırtığını açıkladı. 

Geçtiğimiz sezon İtalya Ligi'ndeki (Seie A) istikrarlı çizgisiyle dikkat çeken Pedro, ligde forma giyen tüm futblolcuları geride bırakmış ve maçlarda en çok süre alan futbolcu olmuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading