Yandex Metrica

Sitede Ara

Jackson Muleka derbide oynayacak mı? Fenerbahçe derbisinde Muleka forma giyecek mi?

Jackson Muleka derbide oynayacak mı? Fenerbahçe derbisinde Muleka forma giyecek mi?

Beşiktaş, dün akşam Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaştı. Mücadelede kazanan olmadı ancak 89. dakikasında flaş bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Jackson Muleka, sakatlık yaşadı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesi üzücü haberi alan taraftarlar, Jackson'ın sağlık durumunu merak etmeye başladı. Peki, Jackson Muleka derbide oynayacak mı? Fenerbahçe derbisinde Muleka forma giyecek mi? 

Spor

24.04.2024, 18:33

Dün akşam Ziraat Türkiye Kupası yarı finalde Beşiktaş deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaştı. Siyah beyazlılar bu mücadeleden 0-0'lık skorla beraberlikle ayrılırken maçın 89. dakikasında flaş bir gelişme yaşandı.

İrfan Can Kahveci, Alex de Souza'dan sonra bir ilke imza attı! İrfan Can Kahveci, Alex de Souza'dan sonra bir ilke imza... Haberi Görüntüle

YERİNİ ABOUBAKAR'A BIRAKTI

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Jackson Muleka sakatlığı nedeniyle oyundan çıkarken yerine Vincent Aboubakar girdi.

Derbi maçı öncesi sakatlık yaşayan yıldız futbolcunun sağlık durumu yakından takip ediliyor. 

Süper Lig'de rakiplerinin gerisinde kalan Beşiktaş, 27 Nisan Cumartesi günü Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçında hata yapmak istemiyor.

Hakan Çalhanoğlu'dan milli takım açıklaması: Boş boş konuşuyorlar Hakan Çalhanoğlu'dan milli takım açıklaması: Boş boş konuşuyorlar Haberi Görüntüle

MUSLEKA DERBİDE OYNAYACAK MI?

Musleka derbide forma giyebilecek mi? soruları gündem olmaya başladı. Buna göre Muleka'nın son durumu yapılacak detaylı kontrollerin ardından belli olacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading