Yandex Metrica

İspanyol devi Galatasaray’ın yıldızı için kesenin ağzını açtı! İstenen rakam yok artık dedirtiyor

İspanyol devi Galatasaray’ın yıldızı için kesenin ağzını açtı! İstenen rakam yok artık dedirtiyor

Sevilla, Marcao transferinden sonra bir başka Galatasaraylı yıldız Victor Nelsson transfer etmek için teklifte bulundu. Ancak Galatasaray, gelen teklifi az buldu ve reddetti. La Liga ekibi Sevilla’nin Nelsson istediği bitmiyor. 

Spor

23.01.2024, 22:11

Galatasaray'dan bonuslar dahil olmak üzere toplamda 15 milyon Euro bonservis bedeliyle Marcao'yu transfer eden Sevilla, sarı kırmızıların bir başka stoperi Nelsson’u transfer etmek için harekete geçti. Galatasaray ile görüşmelere başlayan Sevilla’nın yıldız futbolcu için sunduğu teklif yönetim tarafından kabul görmedi. 

Dursun Özbek'ten flaş seçim açıklaması: TFF istemedi Dursun Özbek'ten flaş seçim açıklaması: TFF istemedi Haberi Görüntüle

NELSSON İÇİN 25 MİLYON EUROLUK TALEP 

25 yaşındak savunmacı için son olarak 12+2 milyon Euro'luk teklifte bulunan Sevilla, Galatasaray'ı ikna edemezken sarı kırmızılılar serbest kalma bedeli olan 25 milyon Euro dışında konuşmayı reddediyor.

Semih Kılıçsoy kehaneti: Gelecekte kariyeri... Semih Kılıçsoy kehaneti: Gelecekte kariyeri... Haberi Görüntüle

7 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLDİ 

Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Başkanvekili Erden Timur, Danimarkalı oyuncunun takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

Geçen sezon Victor Nelsson, Kopenhag'dan 7 milyon Euroya transfer edilmişti. Galatasaray’da toplam 45 maça çıkan Nelsson, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading