Yandex Metrica

Dursun Özbek'ten flaş seçim açıklaması: TFF istemedi

Dursun Özbek'ten flaş seçim açıklaması: TFF istemedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu ile yapılan görüşmede seçim tarihinde değişiklik istenmediğini açıkça belirtti.

Spor

28.04.2024, 21:13

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile gerçekleştirilen görüşme sonrasında yapılan açıklamada, federasyonun seçim tarihini değiştirmeye yanaşmadığını belirtti.

30 Nisan Diyarbakırspor-Bursaspor maçında ne oldu? Oteli bastılar! 30 Nisan Diyarbakırspor-Bursaspor maçında ne oldu? Oteli bastılar! Haberi Görüntüle

TFF DEĞİŞİKLİK İSTEMİYOR AÇIKLAMASI

Kulüpler Birliği adına Galatasaray, Samsunspor ve Kasımpaşa başkanlarını içeren bir heyet, TFF yetkilileriyle bir araya geldi. Ancak görüşmenin sonucunda TFF'nin seçim tarihinde herhangi bir değişiklik yapmak istemediği ortaya çıktı.

Özbek, görüşmeye dair yaptığı açıklamada, "Bugün heyet olarak toplantıya geldik. Kulüpler Birliği'nin yayınladığı bildiriyle bu toplantı amaçsız hale geldi. 'Uzlaşma konusunda aynı şekilde düşünüyorduk ama siz bir bildiri yayınlıyorsunuz.' dendi. 18 Temmuz'daki seçim tarihini federasyon değiştirmek istemediğini söyledi." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin istediği yıldız bakın kim çıktı! İngiliz için bomba teklif... Fenerbahçe'nin istediği yıldız bakın kim çıktı! İngiliz için bomba teklif... Haberi Görüntüle

TFF'NİN KARARI NET

Galatasaray Başkanı, kulüplerin tümünün uzlaşma beklentisi içinde olduğunu belirtirken, TFF'nin bu konuda net olduğunu ve seçim tarihinde herhangi bir değişiklik yapmayı reddettiğini açıkça vurguladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading