Yandex Metrica

Sitede Ara

İsmail Kartal'la bire bir konuştu! Livakovic söz verdi

İsmail Kartal'la bire bir konuştu! Livakovic söz verdi

Fenerbahçe'nin file bekçisi Dominik Livakovic, Ankaragücü maçındaki yaptırdığı penaltı sonrasında teknik direktör İsmail Kartal ile bir görüşme gerçekleştirdi. Livakovic, Kartal'a güvenini dile getirerek önümüzdeki maçlarda daha iyi performans sergileyeceğine dair söz verdi.

Spor

09.05.2024, 17:03

Fenerbahçe'nin Ankaragücü ile oynadığı Süper Lig maçında yaptırdığı penaltı nedeniyle eleştirilen Dominik Livakovic, maç sonrasında takım arkadaşlarından özür diledi. Ardından Livakovic, teknik direktör İsmail Kartal ile bir araya geldi.

Dünyaca ünlü futbolcu Mbappe, imza için İspanya'ya gidiyor! Dünyaca ünlü futbolcu Mbappe, imza için İspanya'ya gidiyor! Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL'LA GÖRÜŞME YAPTI

Livakovic'in teknik direktör İsmail Kartal ile yaptığı görüşme sonrasında, Hırvat kaleci sebep olduğu penaltı için özür dilerken, Kartal da oyuncusuna güvenini ifade etti. İkili arasındaki konuşmada Livakovic'in önümüzdeki maçlarda daha iyi bir performans sergileme sözü verdiği belirtildi.

Hatayspor zor günlerden geçiyor! Kaleci Erce Kardeşler'den çarpıcı açıklama: Kaşar ekmek yiyoruz.. Hatayspor zor günlerden geçiyor! Kaleci Erce Kardeşler'den çarpıcı açıklama: Kaşar... Haberi Görüntüle

GÜVEN TELKİNİNDEN SONRA SÖZ VERDİ

İsmail Kartal'ın Livakovic'e güvenini dile getirmesi üzerine Hırvat kaleci, önümüzdeki müsabakalarda daha dikkatli ve başarılı olacağına dair teknik heyete ve Kartal'a söz verdi.

Bayern Munih- Real Madrid maçında Arda Güler oynayacak mı? UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçı şifresiz mi? Bayern Munih- Real Madrid maçında Arda Güler oynayacak mı? UEFA... Haberi Görüntüle

TAKIMIN MORALİ YENİDEN İNŞA EDİLİYOR

Livakovic'in özür dilemesi ve İsmail Kartal'la yapmış olduğu olumlu görüşme, Fenerbahçe takımının morali üzerinde olumlu bir etki bırakarak birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading