Yandex Metrica

Icardi, Alex de Souza'yı tarihe gömmenin peşinde!

Icardi, Alex de Souza'yı tarihe gömmenin peşinde!

Kariyer sezonunu geçiren Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcusu Alex de Souza'nın rekoruna gözünü dikti. Icardi geriye kalan karşılaşmalarda 8 gol katkısında daha bulunması durumunda Süper Lig tarihinde bu alanda ilk sıraya yerleşecek.

Spor

17.04.2024, 12:30

Süper Lig'de son olarak Alanyaspor'u deplasmanda 4-0'lık skorla yenen ve 3 puanı hanesine cebine koyup yine liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi karşılaşmada gol atarak kendi kariyer rekoru kırdı. Arjantinli süper yıldız en fazla skor katkısında bulunduğu sezonu yaşıyor.

Fenerbahçe yönetiminden derbi öncesi hamle! Ayağa kalkın kendinize gelin... Fenerbahçe yönetiminden derbi öncesi hamle! Ayağa kalkın kendinize gelin... Haberi Görüntüle

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Mauro Icardi, üst üste oynadığı son 4 karşılaşmada, 5 kez ağları havalandırma becerisi gösterdi. 

796

31 yaşındaki başarılı forvet bu sezon ligdeki 28. karşılaşmasında ise 19. golünü kaydetti.

Sarı-kırmızılı formayla bu sezon golleri kadar asistleriyle de parlayan Icardi, takım arkadaşlarına 11 defa asist yaptı.

Ve Göztepe Süper Lig'de! Ve Göztepe Süper Lig'de! Haberi Görüntüle

KENDİ KARİYER REKORUNU KIRDI

Alanyaspor karşılaşmasında ağları sarsarak 36 gol katkısı verdiği 2014-2015 yılını geride bırakan Mauro Icardi, bu sezon 37 defa skora katkında bulunmayı başardı.

Halil Umut Meler EURO 2024'te hangi maçı yönetecek? Halil Umut Meler hangi maçta hakemlik yapacak? Halil Umut Meler EURO 2024'te hangi maçı yönetecek? Halil Umut... Haberi Görüntüle

ALEX'İ TARİHE GÖMECEK

Icardi Trendyol Süper Lig'de kalan karşılaşmalarda 8 gol katkısı daha vermesi halinde Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza'yı geride bırakarak 2010-2011 sezonunda Alex'e ait 44 gol katkısı rekorunu tarihe gömecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading