Yandex Metrica

Hamit Altıntop Fenerbahçe'yi çileden çıkardı! Ferdi Kadıoğlu'na Türkçe üzerinden yüklendi

Hamit Altıntop Fenerbahçe'yi çileden çıkardı! Ferdi Kadıoğlu'na Türkçe üzerinden yüklendi

Son dakika haberleri... A Milli Takım yöneticilerinden Hamit Altıntop, Riva'da futbol gündemine dair açıklamalarda bulundu. Altıntop'un Fenerbahçe'nin oyuncusu Ferdi Kadıoğlu hakkında sarf ettiği ifadeler Sarı-lacivertlilerin tepkisini çekti.

Spor

23.01.2024, 18:41

Türkiye Futbol Federasyonu Riva Tesisleri'nde açıklamalarda bulunan Hamit Altıntop, Fenerbahçe taraftarlarının tepkisini çekti.

Gündem ile alakalı değerlendirmelerde bulunan Altıntop, Türk milli takımını seçen Ferdi Kadıoğlu'da değindi.

Bu sezon Sarı-lacivertlilerin en fazla forma giyen isimlerin başında gelen Ferdi'nin 4 yıldır Türkiye'de top oynadığını belirten Hamit Altıntop, "Ferdi'nin Türkçesini de geliştirmesi gerektiğini düşünüyoruz. A Milli Takım oyuncusunun, sadece saha içi değil, saha dışı sorumlulukları da var. 85 milyon insanımız, bu takımı destekliyor ve sahipleniyor." ifadelerini kullanarak genç oyuncuya göndermede bulundu.

Dikkat çeken bu açıklamalar sonrası binlerce Fenerbahçe taraftarı Hamil Altıntop'u sert bir dille eleştirdi.

Okan Buruk'un eli kuvvetlendi! Serge Aurier ilaç gibi geldi Okan Buruk'un eli kuvvetlendi! Serge Aurier ilaç gibi geldi Haberi Görüntüle

HAMİT ALTINTOP: NE YAPTIĞIMIZI BİLMİYORUZ?

Türk futbolunun yetersiz olduğunu aktaran Hamit, "İdman temposu yetersiz. Teknik-taktik çalışmalar yetersiz. Mesai yapmıyoruz. Ne yaptığımızı bilmiyoruz. Üzülerek söylüyorum ama biri parmağı yaraya sokmak zorunda. Ligimizin futbol kalitesi, üzülerek söylüyorum çok düşük. Teknik, taktik ve tempo olarak düşük." görüşlerini belirterek Süper Lig'de oynanan oyunun kötü olduğunu söyledi. 

Montella EURO 2024'te fark yaratma peşinde! Amacı belli oldu Montella EURO 2024'te fark yaratma peşinde! Amacı belli oldu Haberi Görüntüle

HAMİT ALTINTOP'DAN FATİH TERİM, ŞENOL GÜNEŞ VE MUSTAFA DENİZLİ'YE EMEKLİLİK MESAJ

Türk futbolunun efsane isimleri arasında yer alan Fatih Terim, Şenol Güneş, Mustafa Denizli hakkında da konuşan Hamit Altıntop, " Kendilerine teşekkür etmek istiyorum. Emekli olduklarını söylemek istemiyorum ama tabi ki değişim her zaman şarttır, motivasyon her zaman şarttır. Genç hocalarımızın farklı bir heyecan yaşattıklarına inanıyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading