Yandex Metrica

Güntekin Onay, Cyle Larin için isyan etti! Beşiktaş camiasına seslendi

Güntekin Onay, Cyle Larin için isyan etti! Beşiktaş camiasına seslendi

Son dakika haberi... Beşiktaş'ın sözleşme uzatma tekliflerini geri çeviren Cyle Larin, sezon sonunda bedelsiz olarak farklı bir takıma imza atacak. Spor yazarı Güntekin Onay, yaşanan bu olaya kayıtsız kalmayarak tepki gösterdi.

Spor

23.01.2024, 19:10

Geçen sezon kazanılan Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluklarında büyük pay sahibi olan Cyle Larin, yeni sezonda Beşiktaş'ta yer almayacak. 

Sözleşme uzatma görüşmelerinde senelik 2.5 milyon Euro net maaş isteyen Kanadalı golcüye kapılar kapandı.

İstediği takıma gitme özgürlüğüne gitme hakkı olan 26 yaşındaki golcünün bedelsiz ayrılacak olması Siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çekti.

Piyasa değeri 11 milyon Euro olan Larin, Beşiktaş'a para kazandırmadan ayrılacak.

Arda Güler'den altın vuruş: Real Madrid'in galibiyet golü milli yıldızdan Arda Güler'den altın vuruş: Real Madrid'in galibiyet golü milli yıldızdan Haberi Görüntüle

GÜNTEKİN ONAY'DAN LARİN AÇIKLAMASI

Hürriyet yazarı Güntekin Onay, Beşiktaş'tan ayrılması beklenen Cyle Larin için yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.

Larin'in 2022 Dünya Kupası'nda Kanada'nın gol silahı olacağını belirten Onay, "Larin, Kanada Ulusal Takımı ile 50 maçta 24 gole imza attı. Bu alanda rekortmen ve bu sayıyı geliştirmeye devam edecek. Dünya Kupası’nda da Kanada’nın gol silahı olacak. Ve Beşiktaş , yoktan var ettiği ve şu anda değeri 11 milyon Euro olan bu oyuncuyu hiç gelir elde edemeden kaybedecek." ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading