Yandex Metrica

Gaziantep'te 7 gollü gece! Figueiredo'nun şovu zirveyi getirdi

Gaziantep'te 7 gollü gece! Figueiredo'nun şovu zirveyi getirdi

Süper Lig'in 4'üncü haftasının açılışında Gaziantep FK ile Antalyaspor'u karşısında 2-1 yenik düştüğü maçta 5-2 mağlup etti. Figueiredo'nun hat-trick yaptığı gecenin ardından Güneydoğu ekibi, 3 maçlık galibiyet serisine ulaşırken, maç fazlasıyla liderliğe oturdu.

Spor

23.01.2024, 22:12

Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasının açılış maçında Gaziantep FK evinde Fraport TAV Antalyaspor'u konuk etti. Gol yağmurunun yaşandığı maçta kazanan ev sahibi Kırmızı-Siyahlılar oldu.  

Real Madrid - Bayern Münih maçı hangi kanalda? Real Madrid - Bayern Münih saat kaçta? Real Madrid - Bayern Münih maçı hangi kanalda? Real Madrid... Haberi Görüntüle

7 GOLLÜ FUTBOL ŞÖLENİ

Güneydoğu ekibi Joao Figueiredo'nun hat-trick yaptığı maçta Tomas Pekhart ile Angelo Sagal ile farkı koştu ve rakibini 5-2 mağlup etti.  Antalyaspor'da Haji Wright'ın iki golü puan için yeterli olmadı. Böylece Gaziantep FK üst üste 3. galibiyetini aldı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

2024 TFF 1. Lig play- off maçları ne zaman oynanacak? TFF 1. Lig play- off tarihleri açıklandı! 2024 TFF 1. Lig play- off maçları ne zaman oynanacak?... Haberi Görüntüle

FIGUEIREDO'DAN TARİHE GEÇEN HAT-TRICK

Figueiredo maçta attığı 3 golle Süper Lig'de sezonun ilk hat-trickini yaptı.  Bu 3 gol aynı zamanda Gaziantep FK tarihinin de ilk hat-tricki oldu.  Antalyasporlu Haji Wright, son 12 maçında 13 gole ulaşıtı. ABD'li golcü bu sezon ligde 4. maçına çıkarken, bu müsabakalarda 5 gol atıp 1 de asist yaptı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading