Yandex Metrica

Galatasaray’ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu’ndan itiraf! Gerçek ortaya çıktı

Galatasaray’ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu’ndan itiraf! Gerçek ortaya çıktı

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun şampiyonu olan Galatasaray'da en çok dikkat çeken isimlerden birisi Kerem Aktürkoğlu oldu. 24 yaşındaki milli futbolcu sergilediği performans ile taraftarın ve yönetimin beğenini kazanırken birçok kulübün radarına girdi. Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak'tan flaş itiraflar geldi.

Spor

23.01.2024, 20:59

 Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun şampiyonu olan  Galatasaray, tarihinde 23. kez lig kupasını müzesine götürdü.

Sarı kırmızılılar Devler Ligi'ne gitmeyi hedeflerken, ön eleme maçlarını geçmesi halinde play-off oynayacak.

Galatasaray'da elde edilen bu başarıların yankıları sürerken sarı kırmızılıların eski yöneticilerinden olan Abdurrahim Albayrak Sabah Spor'a flaş açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'a iki kötü haber birden! Beşiktaş'a iki kötü haber birden! Haberi Görüntüle

Arda Turan çıldırdı! Süper Lig'in gol makinesi ile görüşmeler başladı Arda Turan çıldırdı! Süper Lig'in gol makinesi ile görüşmeler başladı Haberi Görüntüle

'ÇOK MUTLUYUM'

Abdurrahim Albayrak, "Çok mutluyum. Hatta kendi dönemimde bile bu kadar sevinmemiştim" şeklinde konuşarak duygularını belirtti.

Ayrılık sonrası akıllardaki soru: Beşiktaş, Santos'a ne ödeyecek? Ayrılık sonrası akıllardaki soru: Beşiktaş, Santos'a ne ödeyecek? Haberi Görüntüle

Galatasaray şampiyonluğunu ne zaman ilan edecek? Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki şansı ne? İşte ezeli rakipler için şampiyonluğun tüm ... Galatasaray şampiyonluğunu ne zaman ilan edecek? Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki şansı... Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN FLAŞ İTİRAF

Cimbom'da bu sezona en çok damga vuran isimlerden birisi ise Kerem Aktürkoğlu oldu.Abdurrahim Albayrak, bu sezon 9 gol ve 12 asistlik performans sergileyen oyuncuya ayrı bir parantez açtı.

Sarı kırmızılıların eski yöneticisi Kerem ile ilgili olarak, "Fenerbahçe de dahil birçok kulüp o dönem Kerem'i istedi. Erzincan'a yetkili gönderdim."

"Ben de bizzat memleketim Rize ile akrabalıklarını öğrendiğim ailesiyle temasa geçtim. Damardan girdim (gülerek). Hatta Kerem benim ofisimde imzayı attı. İyi ki onu Galatasaray'a kazandırmışız'' şeklinde açıklamalarda bulundu.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading