Yandex Metrica

Galatasaray yine kayıplarda: 5 gollü maçta kazanan Sivasspor

Galatasaray yine kayıplarda: 5 gollü maçta kazanan Sivasspor

Spor Toto Süper Lig’in 35. hafta maçında Demir Grup Sivasspor'u konuk eden Galatasaray kendi sahasında Sivasspor'a 3-2 mağlup oldu.

Spor

23.01.2024, 19:12

Süper Lig'in alt sıralarında yer alan iki ekibin karşılaşmasında gol düellosu yaşanırken kazanan konuk ekip Sivasspor oldu.

Fenerbahçe'den Fenerbahçe'den "Mehmet Büyükekşi" açıklaması! O iddialar yalanlandı Haberi Görüntüle

KENDİ EVİNDE KAYBETTİ

NEF Stadyumu'nda perdeyi Galatasaray açtı. Sarı-kırmızılılar 10. dakikada Bafetimbi Gomis'in golüyle 1-0 öne geçti. Sivasspor 44. dakikada Yatabare ile skoru 1-1'e getirirken ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarının başında Sivasspor öne geçti. Ceza sahası içinde topla buluşan Fredrik Ulvestad'ın vuruşu ağlarla buluştu ve konuk ekip 2-1 öne geçti.

58. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun ceza sahası içinde yerde kalmasıyla hakem Kadir Sağlam beyaz noktayı gösterdi. Gomis penaltı atışını gole çevirdi ve maça 2-2'lik denge geldi.

64. dakikada Sivasspor sağ kanattan atak geliştirirken Ahmet Oğuz taç çizgisine yakın bir noktadan doğrudan kaleyi düşündü. Dönerek havalanan top kaleci Muslera'yı mağlup etti ve Sivasspor bu şık golle 3-2'lik üstünlüğü yakaladı.

Kalan dakikalarda Galatasaray beraberlik için yüklense de sonuç alamadı ve Sivasspor, sarı-kırmızılıları deplasmanda 3-2 mağlup etti.

Nihat Kahveci'den Galatasaray maçı sonrası flaş yorum: Süper Lig'in şampiyonu kim olur? Nihat Kahveci'den Galatasaray maçı sonrası flaş yorum: Süper Lig'in şampiyonu... Haberi Görüntüle

13. SIRADA KALDI

Bu sonucun ardından 48 puana yükselen Sivasspor sıralamada Galatasaray'ı geçti ve 11. oldu. 47 puanda kalan Galatasaray ise 13. sırada kaldı. 

Herkes merak ediyordu: Beşiktaş'ta Fernando Santos ile Rıza Çalımbay'ın maaş ve tazminatları açıklandı Herkes merak ediyordu: Beşiktaş'ta Fernando Santos ile Rıza Çalımbay'ın maaş... Haberi Görüntüle

EVİNDE 5 MAÇ SONRA KAYBETTİ

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de sahasında 5 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Sarı-kırmızılılar, bundan önce sahasında oynadığı 5 lig maçında 4 galibiyet ve bir beraberlik elde etmişti.

Galatasaray, bu maçlarda Çaykur Rizespor, Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u yenerken, Yukatel Kayserispor ile berabere kalmıştı.

Arda Güler'e İspanyol devinden kanca! Real Madrid'den ayrılmak için tek şartı var Arda Güler'e İspanyol devinden kanca! Real Madrid'den ayrılmak için tek... Haberi Görüntüle

YÖNETİM VE FUTBOLCULARA TEPKİ

Galatasaraylı taraftarlar maçın son bölümünde kulüp yönetimini istifaya davet etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, "Yönetim istifa" şeklinde tezahüratta bulundu. Taraftarlar, teknik direktör Domenec Torrent ve futbolculara da tepki gösterdi.

Fenerbahçe'de Oosterwolde krizi! Sakatlığı ciddi Fenerbahçe'de Oosterwolde krizi! Sakatlığı ciddi Haberi Görüntüle

SİVASSPOR KARŞISINDA İSTANBUL'DAKİ İLK MAĞLUBİYET

Galatasaray, Süper Lig'de ilk kez sahasında Demir Grup Sivasspor'a yenildi. Sarı-kırmızılı takım, rakibi ile daha önce İstanbul'da oynadığı 15 lig maçının 14'ünü kazanırken, birinde berabere kalmıştı. Bu arada Sivasspor, deplasmanda ilk kez Galatasaray'a 3 gol attı.

Öte yandan karşılaşmayı 28 bin 197 biletli taraftarın sahada takip ettiği açıklandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading