Yandex Metrica

Arda Güler'e İspanyol devinden kanca! Real Madrid'den ayrılmak için tek şartı var

Arda Güler'e İspanyol devinden kanca! Real Madrid'den ayrılmak için tek şartı var

İspanyol medyası, Real Madrid'de yedek kulübesine hapsolan Arda Güler'e Sevilla2nın talip olduğunu yazdı. Söz konusu haberde Arda Güler'in Sevilla'ya gitmek için Şampiyonlar Ligi'ni şart koştuğu iddia edildi.

Spor

22.04.2024, 21:12

Sezon başında Fenerbahçe'den yüksek bir bedelle dünya devi Real Madrid'e transfer olan ancak yaşadığı sakatlıklardan dolayı istediği süreyi alamayan ve bu durumdan rahatsız olan Arda Güler'le ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Fenerbahçe'de 'Yüksek' kriz! Derbide sakatlanmıştı, açıklama geldi Fenerbahçe'de 'Yüksek' kriz! Derbide sakatlanmıştı, açıklama geldi Haberi Görüntüle

SEVİLLA KİRALAMAK İSTİYOR

İspanyol medyasından Relevo'nun haberine göre; Real Madrid'de istediği süreyi alamayan ve bu durumdan rahatsız olan Arda Güler için Sevilla harekete geçti.

La Liga ekiplerinden Sevilla'nın Real Madrid'in genç yıldızı Arda Güler'i kiralamak için devreye girebileceği iddia edildi.

Endülüs takımının sportif direktörü Victor Orta'nın, kalitesine hayran olduğu Arda Güler için kiralama teklifinde bulunacağı ifade edildi.

Son dakika: Dursun Özbek aday olacak mı? Kararını verdi Son dakika: Dursun Özbek aday olacak mı? Kararını verdi Haberi Görüntüle

ANCELOTTİ'YE KIZGIN

Söz konusu haberde 19 yaşındaki milli futbolcu Arda Güler'in İspanyol devinde büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı ve İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti'ye son derece kızgın olduğu yazıldı.

Avrupa'yı peşinden koşturuyor! Devlerin yarışını kim kazanacak? Avrupa'yı peşinden koşturuyor! Devlerin yarışını kim kazanacak? Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER'DEN ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞARTI

Söz konusu haberde Arda Güler'in, Real Madrid'de yedek kulübesinde kalarak kariyerinin sekteye uğramasını istemediği ve başka bir LaLiga takımına kiralık olarak gitmeyi memnuniyetle karşılayacağı öne sürüldü. Ancelotti, 19 yaşındaki futbolcunun kiralık olarak gönderilmesine karar verirse Arda takımdan ayrılacak. Ayrıca haberde Arda'nın Sevilla'ya transfer olmak için Şampiyonlar Ligi şartını koştuğu yazıldı.

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading