Yandex Metrica

Galatasaray Sparta Prag ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi, tur atlar mı? 0-0, 1-1, 2-2 ve 3-3 beraberlikte hangi takım kazanır?

Galatasaray Sparta Prag ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi, tur atlar mı? 0-0, 1-1, 2-2 ve 3-3 beraberlikte hangi takım kazanır?

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off maçında Galatasaray kendi sahasında ilk maçta Sparta Prag'ı 3-2 yenmişti. İkinci maç ise bu akşam oynanacak. Zorlu maç öncesi takımlar son hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Galatasaray Sparta Prag ile berabere kalırsa ne olur, elenir mi, tur atlar mı? 0-0, 1-1, 2-2 ve 3-3 beraberlikte hangi takım kazanır?

Spor

06.05.2024, 19:14

Trendyol Süper Lig’de liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da moraller yerinde. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off maçında Çekya temsilcisi Sparta Prag ile rövanş maçına çıkacak olan Galatasaray son hazırlıklarını tamamladı. Temsilcimiz Galatasaray sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

GALATASARAY SPARTA PRAG İLE BERABERE KALIRSA NE OLUR, ELENİR Mİ, TUR ATLAR MI?

Glatasaray 15 Şubat Perşembe günü oynanan UEFA Avrupa Ligi Galatasaray-Sparta Prag karşılaşmasında rakibini 3-2'lik skorla yenmiş ve skor avantajını eline geçirmişti. Temsilcimiz rövanş maçında kazanırsa yada berabera kalırsa tur atlayan taraf olacak.

GALATASARAY SPARTA PRAG'A YENİLİRSE NE OLUR?

Galatasaray rakibine 1 farklı yenilmesi durumunda maç uzatmalara gider ve uzatmalarda da sonuç değişmezse tur atlayan takım penaltı atışları ile belirlenir. Eğer 1'den fazla farkla yenilirse tur atlayan taraf Sparta Prag olur. 

GALATASARAY SPARTA PRAG MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray-Sparta Prag karşılaşması bugün saat 23:00’te başlayacak. Maçı İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. Dev maç Exxen'de yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

1

4

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Spor


Loading