Yandex Metrica

Galatasaray şikayet etmişti: Ali Koç ve Selahattin Baki adliyede görüntülendi

Galatasaray şikayet etmişti: Ali Koç ve Selahattin Baki adliyede görüntülendi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ın şikayet bulunması sonrasında ifadeye çağrılan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi ve basın sözcüsü Selahattin Baki'ye destek olmak için adliyede kendisine eşlik etti.

Spor

16.03.2024, 12:11

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray'ın şikayette bulunması sebebiyle Fenerbahçe kulübünün basın sözcüsü olan Selahattin Baki ile savcılığa ifade vermeye gitti. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ali Koç, şikayet edilmesi sebebiyle Selahattin Baki'nin ifade vermesi için adliyeye gediklerini dile getirdi.

Alex de Souza'dan sonra İrfan'dan bir ilk! Fenerbahçe'de efsane olmanın peşinde Alex de Souza'dan sonra İrfan'dan bir ilk! Fenerbahçe'de efsane olmanın... Haberi Görüntüle

"SELAHATTİN BEY İFADE VERDİ"

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosuna gelen Ali Koç ve Selahattin Baki, savcılıkta yaklaşık 30 dakika kadar kaldı. Savcılıktaki işlemlerin sonra ermesiyle basın mensuplarının sorusu üzerine Koç, “Selahattin Bey’in bir konusu vardı. Onun için geldik. Spekülasyon yapmayın diye söylüyoruz. Yapılan bir şikayetle ilgili Selahattin Bey basın sözcümüz olduğu için zaman zaman şikayetler olabiliyor. Selahattin Bey ifade verdi." şeklinde cevap verdi.

"Destek amacıyla mı geldiniz?" sorusuna ise "Yöneticiyim gelmez miyim?" diyerek soruya soruyla cevap verdi ve Baki ile adliyeyi terk etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading