Yandex Metrica

Galatasaray kadro dışı bıraktı, Beşiktaş'a haber yolladı: Gelmek istiyorum

Galatasaray kadro dışı bıraktı, Beşiktaş'a haber yolladı: Gelmek istiyorum

Son dakika haberleri... Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, Galatasaray'dan gözden çıkarılan Halil Dervişoğlu için nabız yokladı.

Spor

01.03.2024, 00:31

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brentford'dan kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan Halil Dervişoğlu sezon sonu ayrılıyor.

Fatih Terim'in gitmesiyle göreve gelen Domenec Torrent'in fazla forma şansı vermediği milli golcü, Göztepe maçındaki hareketlerinden dolayı taraftarın tepkisini çekmişti.

Son oynanan Çaykur Rizespor maçının da kadrosuna alınmayan Halil, Beşiktaş'a haber göndererek sezon sonunda gelebileceğini belirtti.

Batshuayi'nin sezon sonu Chelsea'ye geri dönmesinden dolayı o bölgeye oyuncu bakan Siyah-beyazlıların, Halil için teklif yapmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş Sportif Direkör Ceyhun Kazancı'nın yerli kuralından dolayı Halil'in mutlaka takıma katılması gerektiğini kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi'ye ilettiği öğrenildi.

Mesut Özil'in Arda Güler yorumu: Sabırlı olmalı Mesut Özil'in Arda Güler yorumu: Sabırlı olmalı Haberi Görüntüle

HALİL DERVİŞOĞLU'NUN GALATASARAY KARNESİ

Geçen sezonun ikinci devresi Galatasaray'a kiralık olarak katılan Halil Dervişoğlu, başarılı performansı sonrası 1 sene daha kiralanmıştı.

Bu sezon gol sayısında beklentilerin altında kalan Halil, 25 resmi maçta 4 gol atıp, 1 asist yaptı.

Avrupa devinden Arda Güler hamlesi!  Arda Güler'in babası ile görüştü Avrupa devinden Arda Güler hamlesi! Arda Güler'in babası ile görüştü Haberi Görüntüle

HALİL DERVİŞOĞLU'DAN GELEN TEPKİLERE CEVAP

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading