Yandex Metrica

Galatasaray dünyaca ünlü golcüyle 3 defa görüştü! Yılın transferi gerçekleşiyor

Galatasaray dünyaca ünlü golcüyle 3 defa görüştü! Yılın transferi gerçekleşiyor

Son dakika haberi... Galatasaray'ın Dries Mertens ve Lucas Torreira transferlerinin ardından PSG'nin yıldızını da transfer etmek istiyor. Galatasaray, ünlü golcü ve eşiyle 3 defa görüşme gerçekleştirdi.

Spor

23.01.2024, 19:40

Kasdrosunu Dries Mertens ve Lucas Torreira ile güçlendiren Galatasaray'da forvet arayışları devam ederken sarı-kırmızılı takımla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Serie A'da Inter şampiyon: Hakan Çalhanoğlu şeytanın bacağını kırdı Serie A'da Inter şampiyon: Hakan Çalhanoğlu şeytanın bacağını kırdı Haberi Görüntüle

ICARI İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

TyC Sports'ta yer alan habere göre; Galatasaray, bu kez de PSG'den ayrılması beklenen Arjantinli forvet Mauro Icardi için görüşmelere başladı.

VAR sistemi yetmedi! Hakemler artık yalan makinesine bağlanacak VAR sistemi yetmedi! Hakemler artık yalan makinesine bağlanacak Haberi Görüntüle

MANCHESTER DA DEVREDE

Galatasaray, Icardi transferinde tek değil. Arjantinli forvet için, Galatasaray'ın yanı sıra Premier Lig ekibi Manchester United'ın da devrede olduğu öğrenildi. Icardi'nin Manchester United'a satın alma opsiyonlu kiralama yoluyla transfer olmaya sıcak baktığı bildirildi.

Beşiktaş fırsat tepti: Siyah beyazlılar öne geçtiği maçta Samsunspor'la berabere kaldı Beşiktaş fırsat tepti: Siyah beyazlılar öne geçtiği maçta Samsunspor'la berabere... Haberi Görüntüle

3 DEFA GÖRÜŞÜLDÜ

Öte yandan Galatasaray yönetiminin bu transfer için Icardi'nin eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara ile daha önce 3 kez görüştüğü ortaya çıktı. Bu transfer gerçekleşecek olursa yine kiralama yoluyla tamamlanacak ve Paris ekibi oyuncunun yıllık ücretinin büyük kısmını üstlenecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading