Yandex Metrica

Serie A'da Inter şampiyon: Hakan Çalhanoğlu şeytanın bacağını kırdı

Serie A'da Inter şampiyon: Hakan Çalhanoğlu şeytanın bacağını kırdı

Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter, Seria A'nın 33. haftasında konuk olduğu Milan'ı 2-1 mağlup ederek 20. şampiyonluğuna ulaştı. Bu şampiyonluk aynı zamanda milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun kariyerindeki ilk şampiyonluğu.

Spor

24.04.2024, 22:30

Serie A'nın 33. haftası dev bir maça; Milano derbisine sahne oldu. Derby Della Nadonnina adı verilen derbide Milan, InterGiuseppe Meazza'da karşı karşıya geldi. Serie A'nın lideri Inter'i galibiyete ve şampiyonluğa ulaştıran goller 18. dakikada Acerbi ve 49. dakikada Thuram'dan geldi. Milan'ın tek golünü ise 80. dakikada Tomori attı.

Bu sonuçla puanını 86'ya çıkaran Inter ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Milano'nun diğer ekibi Milan ise 69 puanda kaldı. İtalya'da takımlar her on şampiyonlukta bir yıldız kazanıyor. 20. şampiyonluğuna ulaşan Inter ikinci yıldızı takmış oldu.

Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yeniden aday olacak mı? İlk açıklama! Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç yeniden... Haberi Görüntüle

KIRMIZI KARTLAR HAVADA UÇUŞTU

Oldukça gergin geçen maçta iki kez kavga çıktı. Milan'da Theo Hernandez, Inter'de Dumfries 90+5'te kırmızı kart gördü. Milan'da bir kırmızı kart da kaptan Calabria gördü. İnterli oyuncuya dirsek atan Calabria, 90+7'de oyun dılı kaldı ve takımını 9 kişi bıraktı.

Fenerbahçe'nin kalecisi Livakovic'in şaşırtan bonservis bedeli... Fenerbahçe'nin kalecisi Livakovic'in şaşırtan bonservis bedeli... Haberi Görüntüle

HAKAN, ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI

Kariyerinde 2 İtalya Süper Kupası, 3 İtalya Kupası olan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, ilk lig şampiyonluğuna  ulaştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading