Yandex Metrica

Galatasaray'dan Anderson Talisca bombası! İstediği maaş ortaya çıktı

Galatasaray'dan Anderson Talisca bombası! İstediği maaş ortaya çıktı

Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden sarı-kırmızılı yönetim, kancayı bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca'ya attı. Öte yandan Talisca'nın Galatasaray'dan maaş beklentisinin 5 milyon Euro olduğu aktarıldı.

Spor

02.02.2024, 15:01

Süper Lig'i şampşyon tamamlayan Galatasaray'da gözler yapılacak transferlere çevrildi.

Önümüzdeki sezon Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmeye hazırlanan galatasaray, daha güçlü bir kadro kurmak için şimdiden çalışmalara başladı.

Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden sarı-kırmızılı yönetim, kancayı bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca'ya attı.

Ne yaptın sen Ziyech! Icardi'ye fark attı Ne yaptın sen Ziyech! Icardi'ye fark attı Haberi Görüntüle

AYRILIK KARARI ALDI

Al-Nassr ile 2 ay önce 3 yıllık yeni sözleşme imzalayan Anderson Talisca, bu sezon şampiyonluğun kaçmasının ardından ayrılık kararı aldı.

Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Haberi Görüntüle

5 MİLYON EURO MAAŞ İSTEDİ

Galatasaray yönetimi, Suudi ekibinden ayrılmayı kafasına koyan Anderson Talisca'yla menajerler aracılığı ile iletişime geçti. Brezilyalı futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, transferde bombayı patlatmak istiyor. Talisca'nın Galatasaray'dan maaş beklentisinin 5 milyon Euro olduğu aktarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı tutuyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı... Haberi Görüntüle

23 MAÇTA 20 GOL 2 ASİST

Öte yandan bu sezon Suudi ekibiyle ligde 23 maça çıkan Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca, 20 gol, 2 asistlik katkı verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading